Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.5/5 (60)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.5/5 (60)
5 sterren
36
4 sterren
19
3 sterren
4
2 sterren
1
1 ster
0
Datum oplopend
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

13 Apr 2018
Freddy Kuperus
Hurdegaryp

Fijne creme

Ruikt lekker en voelt fijn aan.
1 keer per week of minder
8 Apr 2018
Norbert de Smalen
Ridderkerk

Heerlijk spul, ook na gebruik met andere mesjes ....

Heerlijk spul, ook na gebruik met andere mesjes .... Maar jammer dat het tegenwoordig geleverd wordt met een draai-dop ipv. een flip-dop. Met vette vingers na gebruik lastig weer dichtdraaien.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
2 Feb 2018
Phil Meulen
Grou

Kwaliteit

Goed product voor weinig geld.
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
27 Jan 2018
Richard Van der kroft
Ouderkerk Aan Den Ijssel

Geweldig creme

Dit is prima spul voor na het scheren ik ben allergie s voor aftershave maar dit is vris en lekker zacht
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
27 Jan 2018
Frans Hemels
Heemskerk

Boldking scheer creme

Heerlijk voor na het scheren zeker in combinatie met de scheermessen van Boldking
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
18 Jan 2018
Thijs Roovers
Arnemuiden

Heerlijke creme

De creme is lekker verfrissend op de huid en ruikt ook nog eens heerlijk. Top
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
11 Jan 2018
Rafael Jimenez
Goor

Crème

Fijne crème voor na het scheren!
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
9 Jan 2018
Gijs Wassenaar
Leiderdorp

Heerlijke aftershave creme

Deze doet wat ie moet doen als veel andere. De geur is erg lekker. De dames vragen vaak wat voor geur ik draag omdat ik zo lekker ruik.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
31 Dec 2017
VGA Sueters
Alphen Aan Den Rijn

Plakt niet

Prima creme. Doet wat het moet doen en verlicht bij iets branderig gevoel. Niet vet en plakt niet. Prijstechnisch boven middenmoot van aanbieders en op zelfde niveau als Rituals. Maar zeker waard om te proberen.
2-4 keer per week
28 Dec 2017
Chris Eeftink
Enschede

1 keer per week scheren

Of je je nu regelmatig scheert of, zoals ik, 1 keer per week. Af en toe een beetje verzorging moet en mag ;-) Prima product. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Ga vooral zo door Boldking !
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.