Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.5/5 (55)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.5/5 (55)
5 sterren
35
4 sterren
15
3 sterren
4
2 sterren
1
1 ster
0
Datum oplopend
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

18 Jan 2018
Thijs Roovers
Arnemuiden

Heerlijke creme

De creme is lekker verfrissend op de huid en ruikt ook nog eens heerlijk. Top
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
11 Jan 2018
Rafael Jimenez
Goor

Crème

Fijne crème voor na het scheren!
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
9 Jan 2018
Gijs Wassenaar
Leiderdorp

Heerlijke aftershave creme

Deze doet wat ie moet doen als veel andere. De geur is erg lekker. De dames vragen vaak wat voor geur ik draag omdat ik zo lekker ruik.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
31 Dec 2017
VGA Sueters
Alphen Aan Den Rijn

Plakt niet

Prima creme. Doet wat het moet doen en verlicht bij iets branderig gevoel. Niet vet en plakt niet. Prijstechnisch boven middenmoot van aanbieders en op zelfde niveau als Rituals. Maar zeker waard om te proberen.
2-4 keer per week
28 Dec 2017
Chris Eeftink
Enschede

1 keer per week scheren

Of je je nu regelmatig scheert of, zoals ik, 1 keer per week. Af en toe een beetje verzorging moet en mag ;-) Prima product. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Ga vooral zo door Boldking !
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
11 Dec 2017
Marvin Hendriksen
Amersfoort

Heerlijk spul

Prima en lekker ruikende creme. Verzorgt beter dan alles wat ik voorheen had. Maar waarom een andere dop nu?
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
8 Dec 2017
Jan Heezen
Enschede

Lekkere aftershave

Beter dan alles wat ik voorheen kocht.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
4 Dec 2017
Frederik Prins
Amsterdam

Perfect

Perfect
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
2 Nov 2017
Michel van den Berg
Duiven

Top

Geweldig maar de tube is te klein.
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
30 Oct 2017
Joris de Bie
Amsterrdam

Heerlijk

De aftershave werkt top, geen irritaties etc na gebruik, en daarbij ruikt de aftershave ook bijzonder lekker.
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.