Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.5/5 (79)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.5/5 (79)
5 sterren
48
4 sterren
26
3 sterren
4
2 sterren
1
1 ster
0
Date Descending
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

2 Sep 2018
F.G Krowinkel
Leiderdorp

Heerlijk fris en ontspannen

Fijne creme na het scheren. Het ontspant de huid direct zodat je geen irritaties van je gezichtshuid hebt. Echt aan te bevelen voor elke man met een gevoelige huid.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
29 Aug 2018
Peer Witzel
Alphen

beste creme

als je na het scheren deze creme aanbrengt dan verfrist dat de huid. Het ruikt lekker, niet te overdadig.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
26 Aug 2018
Ton Vierbergen
Oosthuizen

Heerlijke nabehandeling

Top,super zacht
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
20 Aug 2018
Barry Schets
Rijsbergen

Prima balsem

Fris geurende balsem. Ik scheer alleen mijn schedel met de boldking mesjes. Daarna de verzachtende/frisse balsem. Prima. Enige nadeel is dat de tube zo klein is. Slechts 50 ml.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
14 Aug 2018
Jan willem Nienhuis
Olst

Top produckt

top product
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
13 Aug 2018
Michaël Onkelinx
Heers

Degelijk product

Een zachte aftershave die niet brandt, lekker ruikt en gewoon doet wat hij moet doen.
5-7 keer per week
12 Aug 2018
Rick Smith
Breda

kale koppen niet te stoppen

mijn wangetjes voelen heerlijk glad aan na het gebruiken van dit product. top!
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
3 Aug 2018
B Flier
Barendrecht

Scheren is een feestje zo! Soepele crème die echt in je huid trekt en een smooth gevoel geeft en nog lekker ruikt ook!

Gewoon wat mijn titel al zegt, lekker zachte crème die goed in je huid trekt en het lekker glad laat aanvoelen. De crème is nog best dik met opbrengen heb je weinig nodig, een stipje op je vingertop is genoeg. Dus je doet relatief best lang met een tube, alleen mag de tube van mij wel iets groter nog ;) Of ik bestel gewoon vaker... Ik heb een gevoelige huid en door jullie scheermesjes heb ik eigenlijk al nooit last van irritaties en met deze crème is de afronding perfect en is scheren een feestje!
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
31 Jul 2018
Axel Noben
Meeuwen

Euforisch

Ik voel dit product gewoon mijn huid kalmeren en reinigen. De geur is heerlijk subliem en zacht. Het is ook heel fris and de commentaar op de verpakking is heerlijk gepersonaliseerd. Super gedaan Boldking crew.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
30 Jul 2018
Jeroen Groenveld
Sint Maarten

Top

Goed spul
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.