Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.5/5 (67)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.5/5 (67)
5 sterren
40
4 sterren
22
3 sterren
4
2 sterren
1
1 ster
0
Date Descending
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

7 Jul 2018
Andre van Dijk
Goes

boldking scheren goed produkt

goede mesjes van boldking blijven scherp ook na vele gebruik doe er lang mee heb een zachte huid dus scheer niet zo veel
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
20 Jun 2018
Jeroen Adriaanse
Ede

Crème

Aftershave crème voelt heerlijk aan ma het scheren.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
2 Jun 2018
Charles Stax
Venlo

Prima scheermesjes

Gebruik al een jaar of twee deze mesjes. Heb een gevoelige huid en na verschillende duurdere mesjes te hebben gebruikt, nu nog steeds tevreden met de boldking mesjes.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
1 Jun 2018
Yorel Cairo
Almere

Lekker fris

Lekker frisse after shave. Houdt de huid ook koel na het scheren.
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
22 May 2018
Peter De Backer
Aalst

Verzachtend, lekker ruikend.

Verzacht de huid direct na het scheren, prikt niet. Ruikt zeer lekker.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
1 May 2018
David Zhou
'S-Gravenhage

perfect

gewoon goed
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
30 Apr 2018
Theo Bos
Gorinchem

After zacht

Na een gladde scheerbeurt is het tijd voor de creme. De tube staat naast mijn flesje after shave en toch laat ik die staan. Deze creme maakt de huid zacht en is niet vet. Ben er al een tijdje blij mee.
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
13 Apr 2018
Freddy Kuperus
Hurdegaryp

Fijne creme

Ruikt lekker en voelt fijn aan.
1 keer per week of minder
8 Apr 2018
Norbert de Smalen
Ridderkerk

Heerlijk spul, ook na gebruik met andere mesjes ....

Heerlijk spul, ook na gebruik met andere mesjes .... Maar jammer dat het tegenwoordig geleverd wordt met een draai-dop ipv. een flip-dop. Met vette vingers na gebruik lastig weer dichtdraaien.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
2 Feb 2018
Phil Meulen
Grou

Kwaliteit

Goed product voor weinig geld.
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.