Reviews

4.6/5 (202)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.6/5 (202)
5 sterren
142
4 sterren
51
3 sterren
5
2 sterren
3
1 ster
1
Datum oplopend
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

19 Nov 2017
O Eyupoglu
Waalwijk

Veel beter dan de bekende merken.

Zie titel
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
14 Nov 2017
Max van der Spek
Eindhoven

Beter dan de 'verwachtte' A merken

Ik heb zelf heel lang gebruik gemaakt van Gilette en ik moet eerlijk zeggen dat die echt troep zijn vergeleken bij die van Boldking. Om te beginnen ben je geen vermogen kwijt om ze aan te schaffen en ten tweede is het ook goed spul en werken ze super goed. Echte aanrader.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
13 Nov 2017
Niels-Erik Tregde
Rotterdam

Scheermes

Top scheermes! betaalbare prijs!
5-7 keer per week
10 Nov 2017
Yo Graaf
Assen

Uhh

Heel fijn scheren! Scheer mijn baard en hoofd. na 5 x baard en 2 x hoofd scheert hij nog fijn . Heb m'n account nu op 4 mesjes per 3 mnd gezet
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
10 Nov 2017
Metselaar Metselaar
Zwolle

Aanbeveling

De scheermesjes werken erg goed. Eerst even wennen in het gebruik. Daarna gladde huid en geen irritatie. Mesjes zijn goedkope dan van andere merken en scheren beter.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
8 Nov 2017
E Dik
Appingedam

Super

Na te hebben besteld gelijk de mijn account gepauzeerd. Ik wilde het natuurlijk eerst testen. Na 1 scheerbeurt ben ik er uit. Werkelijk een topproduct. De mesjes lekker ver uitelkaar zodat ze niet vol raken. Scheert heerlijk en goedkoper dan de proglide van gilette
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
8 Nov 2017
Jan Janssens
Antwerpen

Prijs kwaliteit supper

Deze scheermesjes zijn zeker zo goed of zelf beter dan Gilette zeker wat de prijs betreft zijn gemakelijk schoon te spoelen en blijven lang scherp.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
5 Nov 2017
Housen Dominicus
Leopoldsburg

Vaststelling

Ben tevreden over de kwaliteit van de mesjes. 1 maand gaan ze zeker mee,kan ook langer maar dan voel je wel dat de scherpte afneemt. Prijs, kwaliteit is prima.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
2 Nov 2017
Michel van den Berg
Duiven

Super glad

Ik scheer iedere dag mijn hoofd. Het is nog nooit zo glad geweest sinds ik jullie mesjes gebruik. Ben er heel erg blij mee, en ook met de prijs.
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
31 Oct 2017
Wim Flaat
Almere

iedere dag en dan ook de bijna kale kop van me

Ruim een week kan ik ieder mesje gebruiken.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.