Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (271)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (271)
5 sterren
194
4 sterren
68
3 sterren
6
2 sterren
3
1 ster
0
Datum oplopend
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

23 May 2018
Sander Feenstra
Bantega

Tevreden klant

De scheermesjes van Boldking zijn erg fijn. Het schoonmaken is, zoals wordt aangegeven, erg makkelijk. Ook de aftershave crème bevalt goed en het geeft een fijn gevoel na het scheren.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
22 May 2018
Ronald Bunk
Brunssum

Eindelijk

Eindelijk een mesje wat waarmaakt wat ze beloven. Ik heb zeer stug haar. En scheer me maar hooguit 8 a 10 x per jaar. Hier kan geen enkel ander commercieel mesje tegenop. Die bij mij na 2 x halen al vol zitten en niet meer werken. Het enige wat enigszins dit evenaart zijn de ouderwetse enkele scheermesjes. Maar dit is veel fijner. Door de ruimere layout van de mesjes, spoelen de haren er makkelijk tussenuit. En blijven ze veel langer scherp. Echt een aanrader dus.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
22 May 2018
Joger De Jong
'S-Gravenhage

Service

Ik ben zeer tevreden over de mesjes. 1 keer had ik een klacht over een zending. Deze klacht werd snel en voortvarend afgehandeld. Dus behalve de mesjes is ook de service geweldig.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
22 May 2018
Peter De Backer
Aalst

EINDELIJK !!!!

Schitterend !!. Eindelijk scheren zonder rode , geirriteerde huid achteraf. Kocht altijd de veel ( te ) dure mesjes van een gekend merk ( met hun dure voetballers ) Vandaag het pakje ontvangen van Boldking, direct de eerste scheerbeurt ermee. Geen getrek aan de huid , glad geschoren. Perfect !!!
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
16 May 2018
H spiegelenberg
Gorssel

super mesjes

nog nooit fijnere scheermesjes gehad beter als alle andere samen
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
16 May 2018
Jean - Michel
Almelo

Bakkebaarden

Goede scherpe mesjes, gaan lang mee. Goed schoon te spoelen. Eén nadeel: bakkebaarden zijn niet strak bij te scheren. Dat blijft hakkelig... Wel goede mogelijkheid om dicht bij de neus bij te scheren.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
3 May 2018
Wouters Johan
Ranst

top scheermesjes

Ik stond er eerst wat argwanend tegenover, omdat ik al jaren zweerde bij de traditionele merken (duurdere) en ik heb me zo'n startpakket aangeschaft en het bevalt me goed. Ook de termijn die je er in kan zetten klopt helemaal met mijn gebruik. Juist aan laatste mesje bezig en kreeg melding dat een nieuwe set zou vertrekken, makkelijk niet? En 10 euro voor 4 mesjes is echt niet te vergelijken met de andere merken, ook is de qualiteit minstens even goed, ze spoelen zelfs makkelijker uit.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
25 Apr 2018
Daan Van der plas
Honselersdijk

top mesjes

voor de prijs en de gemak die ze bieden zijn het top mesje's
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
24 Apr 2018
Wout Michilsen
Haarlem

scherpe mesjes

Boldking levert scherpe mesjes van superieure kwaliteit, zonder onzinnige reclame campagnes waar je, als consument, onder aan de streep toch voor betaald. Met ander woorden Boldking laat Gilette ver achter zich. levering is altijd keurig op tijd, en kan desgewenst in je eigen account aangepast worden.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
21 Apr 2018
Filip D'Hanis
Ronse

TOP

Beter als alle andere mesjes voor je hoofdhuid te scheren.
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.