Reviews

4.7/5 (47)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (47)
5 sterren
37
4 sterren
8
3 sterren
2
2 sterren
0
1 ster
0
Datum oplopend
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

25 Mar 2017
Stef Kuipers
Enschede

Beste scheermesjes tot nu toe

Perfect scheerresultaat
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
25 Mar 2017
Peter Heinen
Nieuwegein

Het gemak en service van Boldking

Het verwisselen van de mesjes vond ik eerst een vreemdsoortig klusje, maar dat wende snel. Het werkt nu als een blinde routine - met als voordeel dat je vingers niet eens in de buurt van de mesjes zelf komen. Geen gehannes dus. Omdat ik elke dag scheer komt het wel eens voor dat ik denk een nieuw mesje tekort te komen. Een blik op mijn account en ik weet dat nieuwe mesjes binnen 2 weken komen, of dat ik eenmalig een setje moet bij bestellen. En las but not least - de mesjes zijn minstens even goed als mijn veel duurdere mesjes uit de winkel waren!
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
24 Mar 2017
Patrick Sluijter
Zeist

Scheer systeem

Het zijn egt hele goeie mesjes scheren egt heel lekker
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
24 Mar 2017
Guido Lievens
Bornem

Geweldig

mes blijft heel lang meegaan, gebruikte vroeger Gillette maar kies voor Boldking
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
23 Mar 2017
Remco Hemelaar
Terneuzen

Goed, simpel en snel!

Uitstekende kwaliteit, lang te gebruiken, goede prijs en snelle levering! Aftershave creme is ook veel beter als ander uit de winkel. Was alles maar zo eenvouding en degelijk als boldking! :)
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
20 Mar 2017
M. Es van
Angerlo

top product

Na jaren van zoeken, heb ik nu een goede natte scheer ervaring, ik scheer een aantal malen per week mijn gezicht en hoofd, zowel voor de spiegel als onder de douche, maar deze scheermesjes zijn perfect, gewoon een top product
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
20 Mar 2017
ronald heesbeen
Oosterhout

Fijne mesjes

De scheermesjes zijn gewoon goed...ga zo door
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
20 Mar 2017
Richard Boetier
Nijmegen

Scheerplezier

Het product ziet er simpel uit, voelt ligt maar toch degelijk. Ligt lekker in de hand en als je dan gaat scheren, wauw wat een lekker glad resultaat. Had hiervoor altijd dure mesjes van gillette fusion, maar dit scheert veel gladder. En kost geen batterijen. Een aanrader en je bepaalt zelf wanneer de mesjes komen.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
17 Mar 2017
Kyrano Korte
Zuidlaren

Top product

Ik heb al van alles geprobeerd.. van jullie grootste concurent waar ik 'mee op gegroeid ben' tot razer scheermesjes. En nu dit. Eindelijk een goed product gevonden waarmee ik me niet steeds snij, zoals jullie concurrent. En er zit ruim voldoende ruimte tussen de scheermesjes... erg fijn!
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
17 Mar 2017
Bambos Demetriou
Amsterdam

Perfect Head Shave

I was thinking this would be an expensive shave - but I was wrong. In the long run shaving my head every other day - to perfection I must add - with the same razor for 4 weeks. In my experience using lukewarm water keeps the blades from going blunt! Me very happy!
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.