Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (371)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (371)
5 sterren
272
4 sterren
88
3 sterren
8
2 sterren
3
1 ster
0
Date Descending
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

13 Jul 2019
marcel kooimans
Rotterdam

Goed mesje voor redelijke prijs

Goed mesje voor redelijke prijs
5-7 keer per week
28 Jun 2019
peter ter beek
Enschede

Het perfecte scheermes

Ideaal deze combinatie van mes en houder. Ligt perfect in de hand en geeft altijd een mooi scheerresultaat. Daarbij de automatische levering ruim op tijd. Daar kan geen dure Gillette of andere merk tegenop. Ik ben zeer tevreden.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
17 Jun 2019
rene van der Ham
Denekamp

Mesjes

Houder ligt perfect in de hand maar jammer dat er maar 3 mesjes in zitten hadden er 4-5 moeten zijn
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
17 Jun 2019
Gert-Jan van Scherpenzeel
Voorburg

Top mesjes voor een eerlijke prijs

Top product en relaxt dat het automatisch binnenkomt
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
12 Jun 2019
Joop Bensdorp
Nieuwe-Tonge

Goed product

De mesjes en de houder zijn fijn om te gebruiken. De nieuwste mesjes blijven ook lang scherp. Handig systeem dat het per post wordt opgestuurd en dat je de mesjes terig kunt sturen om te laten recyclen.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
11 Jun 2019
Martin Monderen
Houten

Aanrader

De mesjes zijn stevig, flexibel en er zit meer ruimte tussen de mesjes dan bij andere scheermessen die ik geprobeerd heb. Scheren hoeft dus minder vaak. Aanrader voor de heren met een gevoeligere huid zoals ik zelf. Door het repeat abonnement krijg je, afgestemd op je eigen gebruik, de mesjes automatisch thuis gestuurd. Zo zit je nooit meer zonder. Ga nu ook de Face Wash proberen. Ben benieuwd naar het resultaat.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
10 Jun 2019
karim asougoum
Erp

Super fijn !

Ik vind jullie mesjes een van de fijnste mesjes die er zijn en ze zijn ook nog is betaalbaar!! Ik hoef niks anders want mijn gevoelige huid kan andere mesjes niet aan.. En voor alle lichaamsdelen ;)
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
11 May 2019
Andre van Dijk
Goes

boldking scheren

goede kwaliteit mesjes ik zelf kan ze lang gebruiken tot je voelt dat ze bot zijn ik vindt wel dat ze vaste klanten wel korting kunnen geven is mijn mening voor de rest geweldig product
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
8 May 2019
K Degroot
Kootstertille

Super

Echt super
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
15 Apr 2019
Gert Brinkman
Huissen

Prima service

Fijn bedrijf en prima klantenservice
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.