Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (336)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (336)
5 sterren
245
4 sterren
80
3 sterren
8
2 sterren
3
1 ster
0
Date Descending
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

8 Dec 2018
Wietse Westerhuis
Arnhem

Echt goed!

Scherp en makkelijk. Haren spoelen makkelijk weg.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
6 Dec 2018
Gert Lunenborg
Schaijk

Super resultaat

Scheert erg prettig, makkelijk te reinigen
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
6 Dec 2018
willem thissen
Amsterdam

kwaliteit

goede mesjes lekkere creme
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
24 Nov 2018
gianni schim
Vierlingsbeek

Verbaasd

Tot mijn verbazing erg goed. Dacht probeer het eens. En meestal is het dan een teleurstelling tegen over het bekende G merk. Maar niks dit is tot nu toe gewoon beter en erg makkelijk. Wil zelfs een tweede houder .
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
21 Nov 2018
Marcel Claassen
Deurne

Scheert prima

Ondanks ik me maar 1 keer p.w scheer, gaat het zonder problemen. En omdat de mesjes verder uit elkaar staan kun je ze heel goed zuiver maken. En een zuiver mesje betekent langer scheren. Bij mij gaat 1 mesje minimaal 5 scheerbeurten mee en heb toch een zware baardgroei. Ik geef toe dat ik er aan moest wennen maar nu ben ik er super tevreden over.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
20 Nov 2018
Joost Coulier
Amsterdam

Smooth as a baby's butt...

Lightweight, sharp and great value for money - never run out of blades with repeat home delivery.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
15 Nov 2018
Jacques Wilms
Lommel

Boldking doet wat het beloofd

Goede mesjes,zijn scherp en spoelen goed uit.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
10 Nov 2018
Rob hermans
Reuver

ben zeer tevreden

ik ben zeer tevreden over het produkt het scheert glad zoals hooft en gezicht. heb er geen spijt van
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
7 Nov 2018
De Clippeleir Leo
Zwijndrecht

Tevreden...

Aanvankelijk dacht ik dat jullie mesje nu toch niet het verschil zouden maken. Maar... ik was prettig verrast met het resultaat. Doordat de mesjes verder uit elkaar staan, scheren ze echt wel vlot, maken ze minder wondjes en zijn ze bijzonder goed te reinigen. Ik heb ook het idee dat de mesjes heel scherp blijven. De Repaet methode is best handig. Ik ben alvast een tevreden klant.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
5 Nov 2018
Martijn Tanis
Goedereede

Kalekoppen niet te stoppen

Het mesje scheert goed glad en blijft ook lang scherp. Mijn koppie wordt er kei glad door. Vindt ook een groot voordeel dat de mesjes verder uit elkaar staan. Hierdoor trekt het mes een stuk minder en doet het scheren minder zeer. Waardoor er ook weer minder irritatie is. Het enigste wat ik mis is zoon enkel trim mesje aan de achterkant van het mes. Dat zou goud zijn om precies te trimmen rond de baard. Zie mij nu nog vaak het mesje van een niet verder genoemd merk (oranje met blauw) gebruiken, om de kleine plekjes strak te trimmen.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.