Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (380)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (380)
5 sterren
281
4 sterren
88
3 sterren
8
2 sterren
3
1 ster
0
Date Descending
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

2 Nov 2018
Jan Mous
Sondel

scheermesjes

Buiten gewoon goed product scheert perfect glad.
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
31 Dec 2019
Roderick Musters
Amsterdam

Kwaliteit en gemak!

Super service met topkwaliteit producten!
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
27 Dec 2019
C.S. Hellinga
Loosdrecht

Top mesjes

Het zijn top mesjes die je heerlijk glad scheren.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
22 Dec 2019
merijn van baardewijk
Baarn

prettige mesjes

De mesjes werken heel prettig en de kop is flexibel genoeg. Het verbaasd me dat de afstand tussen de mesjes zo groot is. Wellicht dat daarom zo goed werkt. Beste Boldking is dat alle mesjes worden gerecycled.
5-7 keer per week
12 Dec 2019
Jan Klaver
Almere

alles weer prima in orde!

Zeer tevreden over het product en de service. Vorige review was 4 sterren omdat ik de mesjes niet meer op de standaard kreeg. Boldvin nam zelf contact op en heeft een nieuwe standaard gezonden. Alles werkt weer perfect. Mijn oude was waarschijnlijk kapot.
5-7 keer per week
1 Nov 2019
Jos Bosman
Epe

Eindelijk geen wondjes meer

Super product mesje 1. 1 week mee gedaan mesje 2. 1 maand mee gedaan mesje 3. 2 maanden mee gedaan en mesje 4. Meer dan een half jaar :-) en scheert nog beter dan een ander merk
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
31 Oct 2019
Gertjan de Vos
Dedemsvaart

Top product

Het waren al goede mesjes maar met de nieuwe uitvoering nog beter. Voor mij zelfs perfect. Gladder dan ooit.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
30 Oct 2019
Marc Blommers
Oirschot

Deelmesjes

Ik ben zeer content met de BK mesjes en houder. Inmiddels heb ik een 2e houder erbij gekocht omdat mijn vrouw steeds die van mij wilde gebruiken. Dus heb ik nu ook de frequentie opgeschroefd.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
7 Oct 2019
Norbert van Rossum
Beneden-Leeuwen

Boldking mesjes gaan lang mee

Naast dat de BK mesjes prima scheren, gaan ze ook nog eens lang mee. Bevallen prima of je nu je baard of je lijf wilt scheren. Prima spul.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
13 Aug 2019
Erwin Juffermans
Onderdendam

Review

De beste scheermesjes die ik ooit heb gehad. Mijzelf nog nooit mee verwond. Scheren prima!
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.