Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (214)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (214)
5 sterren
152
4 sterren
54
3 sterren
5
2 sterren
3
1 ster
0
Datum oplopend
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

18 Jan 2018
Justus Bijlsma
Utrecht

Erg tevreden!

Ik ben al een paar jaar klant bij Boldking en erg tevreden over de service. De mesjes zijn goed en worden altijd op tijd geleverd.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
14 Jan 2018
Rinus Maas
Berkhout

Langdurig scherpe mesjes

Dat ik begon met Boldking heb ik direct een nalevering van nieuwe mesjes ingesteld, want dat is erg makkelijk! Op basis van mijn vorige scheermesjes gebruikte ik twee tot drie mesjes per maand. Een bestelfrequentie van vier mesjes per maand leek mij toen wel handig, dan kon het alle kanten opgaan. Maar nu heb ik de bestelfrequentie aangepast naar 4 mesjes per 3 maanden! De mesjes van Boldking blijven langdurig scherp, veel langer bruikbaar ten opzichte van het andere merk dat ik hiervoor gebruikte. Geweldig dat ook de naleveringsfrequentie zo makkelijk kan worden aangepast op de website. Echt klasse Boldking!
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
12 Jan 2018
Miriam Heidbuurt
Almelo

super mesjes

in begin wennen soms huid open gehaald maar nu zou niet anders meer willen ben er meer dan tevreden over en de klantenservice verdiend een pluim. professioneel en netjes. ik ben een tevreden klant
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
11 Jan 2018
Marc Patinet
Yvoir

Un à deux passage(s) seulement

Je viens de recevoir ce jour le kit rasoir BOLDKING, ayant une envie de l’essayé sur la barbe dureté moyenne et de trois jours. Un à deux passage(s) maximum a suffit pour que j.ai une peau très douce !.De plus l’apres rasage est très agréable . Je trouve ce coffret de lancement à un très bon rapport qualités prix. Je me demande juste, combien de rasages pourrais je faire avant de changé la têtes de trois lames. Oui je recommande BOLDKING,
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
9 Jan 2018
Gijs Wassenaar
Leiderdorp

Duurzaam scheren

De houder en mesjes werken perfect. Houder is niet zo kwetsbaar als van veel andere merken. Breekt niet bij vallen. Mesjes zijn erg makkelijk te verwisselen, blijven lang scherp en zijn goed uit te spoelen. Je gebruikt op deze manier veel minder materiaal en bent voordeliger uit. De scheerervaring is vergelijkbaar met de producten van bekende A-merken.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
31 Dec 2017
Jan lagrouw
Raamsdonksveer

eerste keer gebruikt !!

ik scheer mijn hele leven al met een gerenommeerd merk scheermesje en wilde eigenlijk nooit veranderen !! nu voor het eerst gescheerd met Boldking scheermesje, en in 1 woord gewoon super goed en super glad ! had ik eerder moeten doen
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
28 Dec 2017
Chris Eeftink
Enschede

1 keer per week scheren

of je je nu regelmatig scheert of, zoals ik, 1 keer per week. De producten van Boldking zijn uitstekend ! Goede kwaliteit / prijsverhouding en met het retour sturen van de gebruikte mesjes doe je ook nog wat voor het milieu ;-) Ga vooral zo door Bolding !
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
28 Dec 2017
Fons Brinkhuis
Alphen Aan Den Rijn

Gewoon goed

Gewoon goeie mesjes, lekker scheren, en vooral niet duur.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
27 Dec 2017
Hicham Mouhcine
Amsterdam

Beste scheermesjes ever

Dit zijn de beste scheermesjes waar ik ooit mee heb geschoren. Ik scheer mijn hoofd om de 3 dagen en ik heb best stug haar maar dit gaat zo makkelijk en schramvrij. Makkelijk schoon te maken en ik doe makkelijk 3 scheerbeurten per mesje. Voor deze prijs en kwaliteit vind je nergens anders iets.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
20 Dec 2017
Hans van den Bor
Nijkerk

Veel beter dan ander merken, en niet duur !

Veel beter dan ander merken, en niet duur !
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.