Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (364)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (364)
5 sterren
267
4 sterren
86
3 sterren
8
2 sterren
3
1 ster
0
Date Descending
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

11 May 2019
Andre van Dijk
Goes

boldking scheren

goede kwaliteit mesjes ik zelf kan ze lang gebruiken tot je voelt dat ze bot zijn ik vindt wel dat ze vaste klanten wel korting kunnen geven is mijn mening voor de rest geweldig product
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
8 May 2019
K Degroot
Kootstertille

Super

Echt super
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
15 Apr 2019
Gert Brinkman
Huissen

Prima service

Fijn bedrijf en prima klantenservice
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
18 Mar 2019
Damir Duskan
Rotterdam

Fijne scheermesjes die lang scherp blijven

Fijne scheermesjes die lang scherp blijven. Meer ruimte tussen de afzonderlijke mesjes vergeleken met andere merken. Enige minpunt is het ontbreken van mesje aan andere kant voor precisie werk bij neus bijvoorbeeld. Dat mis ik behoorlijk.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
17 Mar 2019
Peter Has
Sint Pancras

Grijp nooit mis!

Goede scheermesjes zijn onmisbaar en de mesjes van Boldking zijn perfect, altijd mooi glad geschoren. Door het abonnement krijg ik, afgestemd op mijn gebruik, de mesjes automatisch thuis gestuurd. Hoe gemakkelijk wil je het hebben. Super!
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
14 Mar 2019
Pleun Broeksteeg
Eindhoven

Scheermesjes

Top mesjes, nooit wondjes en altijd fijn en soepel.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
14 Mar 2019
AJJP Henning
Valkenburg

Beter dan andere mesjes

De mesjes zijn scherp en gaan lang mee. Je bent echt glad na gebruik waardoor je langer met het mesje kunt doen omdat je niet iedere dag hoeft te scheren.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
24 Feb 2019
Peter Voorthuijzen
Amersfoort

Perfecte tool

Het is genieten als je een kale knikker wilt. Makkelijk en perfec5 een boldhead.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
22 Feb 2019
Timothy Bosch
Amsterdam

Fijne mesjes!

De mesjes zijn stevig, flexibel en er zit veel ruimte tussen de mesjes. Scheren met Boldking vind ik het lekkerst (een stuk fijner dan Gilette of andere merken). Absolute aanrader!
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
20 Feb 2019
Gerard van Dijk
Schaijk

Gebruik

Even wennen, maar dan gaat het heel goed.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.