Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (351)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (351)
5 sterren
256
4 sterren
83
3 sterren
8
2 sterren
3
1 ster
1
Date Descending
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

20 Jan 2019
Uros Valentino Saraja
Bruxelles

Simplicity at its best

The precision and durability of the blade is amazing. Never had that experience with other commercial blades. Simplicity at its best!
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
19 Jan 2019
geert leys
Deurne

Emegratie

ik vind Boldking de beste mesjes ooit heb me altijd met Gillette gescheerd maar had overal wel dan een snee dan weer wat anders maar scheerde me heel vaak open en dan voor dat geld nu veel beter af wij gaan emigreren naar gran canaria ik hoop als we daar eenmaal wonen dat ik ze ook daar naar toe kan laten bezorgen en anders zal ik naar iets anders op zoek moeten
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
18 Jan 2019
Frans Buijs
Molenschot

Tevreden

Ik heb verschillende scheermesjes gebruikt Maar die van boldking scheren gewoon het beste van allemaal
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
18 Jan 2019
carine meinster
Putte

ik beveel het aan

mijn man heeft een gevoelige huid, al verschillende scheermesjes gebruikt en elke keer uitslag, met boldkin geen problemen, hij gebruikt het ondertussen al heel wat jaartjes en komt nooit zonder te zitten door de repeat, superhandig
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
13 Jan 2019
Dirk Jan Zijp
Ell

Boldking mesjes en aftershave

zeer scherpe mesjes erg fij voor de wat dikkere baardgroei
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
12 Jan 2019
danny leij
Middenbeemster

Heerlijk scherpe mesjes

Mesjes zijn top omdat ze wat verder uit elkaar zitten. En ik wat dikkere haren heb blijven ze niet in me mesje hangen. En ideaal je besteld ze aan ze vallen in de bus.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
8 Jan 2019
Raph Zomers
Tongeren

Beter dan het grote merk

Super tevreden. Gaan langer mee met een beter resultaat.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
6 Jan 2019
Albert van Hulzen
Austerlitz

nieuwe prutsmesjes

De nieuwe mesjes zijn inferieur. Ik scheer er of niet glad mee of ik haal mijn gezicht open. Jammer Boldking, ik stap over op een ander merk.
5-7 keer per week
5 Jan 2019
Barry Eenhuizen
Hoogkarspel

Verandering van nieuwe zwarte mesjes

Beste boldking. Ik ben zeer te vreden over jullie product.! Ik ben 2 a 3 weken geleden gebeld over mijn reactie op de nu vernieuwde mesjes. Mijn eerlijke mening na het proberen vind ik de oude groene mesjes voor mijn huid type beter want ik vind de stand van de nieuwe mesjes te recht op mijn licht gevoelige huid. Mijn vraag is daar om ook om mij weer van af mijn eerst volgende levering van medio 24 januari dan ook de groene oude mesjes te leveren daar kan ik prima mee overweg ! Verder top product En goede prijs kwaleit verhouding. Voor verdere info kunnen jullie me bellen Mvg barry eenhuizen.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
1 Jan 2019
Jurgen Remmits
Druten

Zeer goede mesjes

Prima scheermesjes. Ik krijg alles er mee weg en ze gaan goed over mijn huid heen. Verder zijn ze gemakkelijk schoon te maken en gewoon simpel te gebruiken.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.