Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (376)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (376)
5 sterren
277
4 sterren
88
3 sterren
8
2 sterren
3
1 ster
0
Date Descending
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

2 Nov 2018
Jan Mous
Sondel

scheermesjes

Buiten gewoon goed product scheert perfect glad.
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
1 Nov 2019
Jos Bosman
Epe

Eindelijk geen wondjes meer

Super product mesje 1. 1 week mee gedaan mesje 2. 1 maand mee gedaan mesje 3. 2 maanden mee gedaan en mesje 4. Meer dan een half jaar :-) en scheert nog beter dan een ander merk
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
31 Oct 2019
Gertjan de Vos
Dedemsvaart

Top product

Het waren al goede mesjes maar met de nieuwe uitvoering nog beter. Voor mij zelfs perfect. Gladder dan ooit.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
30 Oct 2019
Marc Blommers
Oirschot

Deelmesjes

Ik ben zeer content met de BK mesjes en houder. Inmiddels heb ik een 2e houder erbij gekocht omdat mijn vrouw steeds die van mij wilde gebruiken. Dus heb ik nu ook de frequentie opgeschroefd.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
7 Oct 2019
Norbert van Rossum
Beneden-Leeuwen

Boldking mesjes gaan lang mee

Naast dat de BK mesjes prima scheren, gaan ze ook nog eens lang mee. Bevallen prima of je nu je baard of je lijf wilt scheren. Prima spul.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
13 Aug 2019
Erwin Juffermans
Onderdendam

Review

De beste scheermesjes die ik ooit heb gehad. Mijzelf nog nooit mee verwond. Scheren prima!
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
13 Jul 2019
marcel kooimans
Rotterdam

Goed mesje voor redelijke prijs

Goed mesje voor redelijke prijs
5-7 keer per week
28 Jun 2019
peter ter beek
Enschede

Het perfecte scheermes

Ideaal deze combinatie van mes en houder. Ligt perfect in de hand en geeft altijd een mooi scheerresultaat. Daarbij de automatische levering ruim op tijd. Daar kan geen dure Gillette of andere merk tegenop. Ik ben zeer tevreden.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
17 Jun 2019
rene van der Ham
Denekamp

Mesjes

Houder ligt perfect in de hand maar jammer dat er maar 3 mesjes in zitten hadden er 4-5 moeten zijn
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
17 Jun 2019
Gert-Jan van Scherpenzeel
Voorburg

Top mesjes voor een eerlijke prijs

Top product en relaxt dat het automatisch binnenkomt
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.