Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (291)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (291)
5 sterren
211
4 sterren
70
3 sterren
7
2 sterren
3
1 ster
0
Datum oplopend
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

20 Jul 2018
Pol Mouche
4190 Werbomont

Hyper positif.

J'adore me raser avec mon rasoir Boldking, rasage parfait et longévité supérieure des lames par rapport à mon rasoir précédent d'une autre marque (Gilette).
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
18 Jul 2018
Sander Van de Put
Zwolle

Prima spul

Goed en degelijk spul. De service van nieuwe mesjes thuis krijgen en een retourenveloppe voor de gebruikte mesjes is top. Ik heb een baard laten staan dus gebruik bijna geen mesjes meer. Vandaar even de service stop gezet. Maar zeer tevreden.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
15 Jul 2018
Peter Beckers
Zoetermeer

Tevreden gebruiker

Ik gebruik nu voor bijna 2 jaar jullie scheermesjes. Wat een zorg minder. Ik hoef niet meer naar de winkel en krijg gewoon om de zoveel tijd een setje van mesjes toegestuurd. Ik vindt ook de simpelheid erg prettig. Geen ingewikkeld uitziend High Tech ding. Het komt echt over alsof iemand er goed over heeft nagedacht.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
14 Jul 2018
Kumar Qualm
Nijkerk

Simple yet Functional

Heerlijk simple uitziende en toch verfijnd scheermes.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
14 Jul 2018
joost hendriks
Venlo

Boldking review

Perfecte kwaliteit en ligt fijn in de hand.K an het alleen maar aanbevelen voor iedereen. Een van de grootste voordelen is dat het makkelijk schoon te maken is. Verbeterpunt zou de levertijd zijn (duurde 5 werkdagen)
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
7 Jul 2018
M Olthof
Apeldoorn

Prettige scheerervaring

Na ruim 20 jaar problemen met scheren ongeveer een jaar geleden Boldking ontdekt. Heb zo'n beetje alles wel gehad maar nooit probleemloos kunnen scheren. Tot vorig jaar... Scheren met Boldking is nu voor mij bijna een feestje geworden zonder vervelende huidirritaties.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
7 Jul 2018
Robert Redder
Emmen

Kwaliteit mesjes

Heb je dat ook dat als je een aantal dagen niet scheert dat het andere mesjes flink trekt. Dat is met Boldking verleden tijd. Eindelijk een scheermes die wel trekvrij scheert. Zowel mijn hoofd als mijn baard scheer ik met de Boldking mes. Mijn ervaring is daarom ook goed met dit mes. Nu mesje samen met de scheergel van Boldking werkt het fantastisch zonder uitdroging van mijn huid. Mij bevalt het prima, dus daarom geef ik vijf sterren.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
5 Jul 2018
Cleem de Kort
Veghel

Simpel eenvoud

Mesjes en houder zijn minimalistisch. Praktisch en doeltreffend. Houder en mesjes zijn perfect op elkaar afgestemd. Geen opsmuk, kleurtjes o.i.d. Mooi somber zwart. Een prachtig design. Ideaal voor gebruik onder de douche en het scheren van je hele hoofd en andere lichaamsdelen.
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
3 Jul 2018
Chris Verhorst
Uithoorn

prettige service en een goed resultaat

de mesjes en het houdertje bevallen prima. Ik kan me er goed mee scheren en doe lang met de mesjes.
5-7 keer per week
2 Jul 2018
Floris Boom
Oosterhout Nb

Fijn

Scheert soepel, goede mesjes
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.