Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (330)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (330)
5 sterren
240
4 sterren
79
3 sterren
8
2 sterren
3
1 ster
0
Date Descending
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

15 Nov 2018
Jacques Wilms
Lommel

Boldking doet wat het beloofd

Goede mesjes,zijn scherp en spoelen goed uit.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
10 Nov 2018
Rob hermans
Reuver

ben zeer tevreden

ik ben zeer tevreden over het produkt het scheert glad zoals hooft en gezicht. heb er geen spijt van
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
7 Nov 2018
De Clippeleir Leo
Zwijndrecht

Tevreden...

Aanvankelijk dacht ik dat jullie mesje nu toch niet het verschil zouden maken. Maar... ik was prettig verrast met het resultaat. Doordat de mesjes verder uit elkaar staan, scheren ze echt wel vlot, maken ze minder wondjes en zijn ze bijzonder goed te reinigen. Ik heb ook het idee dat de mesjes heel scherp blijven. De Repaet methode is best handig. Ik ben alvast een tevreden klant.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
5 Nov 2018
Martijn Tanis
Goedereede

Kalekoppen niet te stoppen

Het mesje scheert goed glad en blijft ook lang scherp. Mijn koppie wordt er kei glad door. Vindt ook een groot voordeel dat de mesjes verder uit elkaar staan. Hierdoor trekt het mes een stuk minder en doet het scheren minder zeer. Waardoor er ook weer minder irritatie is. Het enigste wat ik mis is zoon enkel trim mesje aan de achterkant van het mes. Dat zou goud zijn om precies te trimmen rond de baard. Zie mij nu nog vaak het mesje van een niet verder genoemd merk (oranje met blauw) gebruiken, om de kleine plekjes strak te trimmen.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
4 Nov 2018
Eric Vandewalle
Merelbeke

Goede mesjes

Blij met de mesjes, maken groot verschil bij scheren van mijn hoofd. Voor baard en snor merk ik minder verschil. Bij het scheren van mijn hoofd merk ik dat ik na een aantal scheerbeurten met hetzelfde mesje minder irritatie heb.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
4 Nov 2018
sjef boetzkes
Helmond

scheert lekker glad

fijn scheersysteem! glijdt makkelijk over je huid. Het enigste nadeel is dat ze wat huidirritatie achterlaten na het scheren, maar dat neem ik maar op de koop toe
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
2 Nov 2018
Jan Mous
Sondel

scheermesjes

Buiten gewoon goed product scheert perfect glad.
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
9 Oct 2018
Christ Beekman
Rosmalen

Fijne om mee te scheren

Werkt goed en gaat lang mee
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
4 Oct 2018
B. Kose
Raalte

Super fijn en glad!

mesjes gaan lang mee en blijven heel lang scherp.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
4 Oct 2018
B. Kose
Raalte

Super fijn en glad!

mesjes gaan lang mee en blijven heel lang scherp.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.