Reviews

4.6/5 (171)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.6/5 (171)
5 sterren
118
4 sterren
44
3 sterren
5
2 sterren
3
1 ster
1
Datum oplopend
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

13 Sep 2017
Raymond konings
Venhuizen

Prima mesjes, top site!!

Goede kwaliteit mesjes. Wat een fijne overzichtelijke site. Zo hoort het. Top.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
8 Sep 2017
stephan schulte
Vroomshoop

Overtuigd!!

Ik zat toevallig op Facebook toen ik de reclame voorbij zag komen. Net op het moment dat ik zonder scheermesjes zat. Juist het gegeven dat Boldking mesjes verder uit elkaar staan en dus "makkelijker" schoon te maken zijn, sprak me direct aan. Maar eens proberen.. Ok 2 dagen later,.. bestelling binnen en gelijk maar proberen... JA meteen een goed gevoel (letterlijk ook) , en ja ook makkelijk schoon te houden!! Dus het is zoals ze het zeggen. Ik ben om en zeer tevreden!
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
4 Sep 2017
Martin Beerendonk
Tilburg

Eindelijk gevonden

Eindelijk scheermesjes gevonden die betaalbaar zijn en niet een branderig gevoel na het scheren achterlaten. Worden ook nog een netjes thuis geleverd iedere periode. Gewoon top, jammer dat ik dit niet veel eerder wist.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
28 Aug 2017
Friso de Jong
Eindhoven

Beter dan Gillette

De afstand tussen de mesjes zorgen voor een veel betere scheerervaring dan bijvoorbeeld Gillette Fusion. Boldking scheert gladder en laat de huid minder geïrriteerd achter. De starterkit ziet er leuk uit en de zuignap om het mes aan de muur te hangen werkt erg goed. Het enige nadeel aan het mesje van Boldking is dat er geen los mesje aan de achterkant zit, waardoor het lastig is om haartjes weg te halen die bijvoorbeeld dichtbij de neus zitten.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
27 Aug 2017
Kees van den Berg
Amstelveen

Uitstekend

Prima mesjes, blijven lang scherp en scheert goed glad. Ook weinig last van wondjes na scheren.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
27 Aug 2017
Gerben Nijboer
Haaksbergen

Super mesjes

Een geweldige scheermes. Scheert fijn en ligt lekker in de hand. Ik scheer er ook mijn hoofd mee en dat gaat ook super met dit mes.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
24 Aug 2017
Henk Voortwijs
Vogelwaarde

Scheer plezier

Ik gebruik al geruime tijd Boldking en wil niks anders meer. Perfecte mesjes en prima service.
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
20 Aug 2017
Melvin de Graaff
Heemskerk

Top mesjes

Ik gebruik boldking nu zon twee jaar en ben er echt tevreden over. De mesjes zijn soepel en scherp en zijn naar mijn mening beter dan gilette. Daarnaast is het heel fijn dat de mesjes apart van elkaar kunnen bewegen.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
20 Aug 2017
gard van hulzen
Nederweert

prettig!

Prima mesjes die lang meegaan en goed scherp blijbe
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
14 Aug 2017
Arjen Huitema
Wommels

mooi

ik vind helemaal mooi
2-4 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.