Reviews

4.6/5 (144)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.6/5 (144)
5 sterren
100
4 sterren
36
3 sterren
5
2 sterren
3
1 ster
0
Datum oplopend
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

17 Jul 2017
J H Haasjes
Bodegraven

prettig mes

dit mes scheert prettig en glad
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
15 Jul 2017
Thomas Lambrecht
Tielt

Simple eenvoud

Geen 'fancy' speciale gripvlakken, geen afwisselende materialen (zoals alu, kunststof, ...), maar een zacht en comfortabel aanvoelend kunststof (op zich al anti-slip). De mesjes zijn héél eenvoudig te verwisselen. Volgens ik scheer verwissel ik elke week van mesje, in principe om de vijf dagen...
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
14 Jul 2017
Christian Hoek
Rijnsburg

great

i was using Gillette mach3 blades before. if you get them at a discount they are the same price as boldking, however the boldking blades shave way better. with mach3 i was alwaays getting some irritation. with boldking i dont have that problem. it can even shave my 3 day beard without any pulling
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
13 Jul 2017
Duko van der Meer
Amersfoort

Helemaal top

Top scheersmes
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
9 Jul 2017
Erik Laenen
Steenokkerzeel

Prima ervaring

Lang getwijfeld om het proefmesje aan te vragen, toch gedaan en na de eerste keer al enthousiast. Heb zonet een setje van 4 mesjes besteld en gaan het na een maand of zo eens evalueren, maar valt me echt reuze mee en heerlijk glad en ook ligt de houder goed in de hand.
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
7 Jul 2017
A.L Scholten
Steenwijk

scherp

geen omkijken naar de voorraad worden volgens afspraak toegezonden. goede prijs kwaliteitverhouding. Makkelijk schoon te houden en in gebruik
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
7 Jul 2017
Francois De Jong
Hellevoetsluis

Geweldig

Fantastisch
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
5 Jul 2017
Christiaan Tanahatoe
Hengelo

Genieten!

De reclame klopt. Scheert veel fijner! Geen irritatie en geen verstopte mesje na aantal scheren. Houder ligt goed in de hand. Ik ben een tevreden nieuwe klant!
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
1 Jul 2017
Aad Vrolijk
Zoetermeer

scheermes

ik had nooit verwacht dat je voor weinig geld zo`n goed kan scheren
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
1 Jul 2017
lou vergouwen
Hoeven

Erg goed

Ongelooflijk makelijk handig scherp kortom gewoon goed.
2-4 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.