Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (301)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (301)
5 sterren
219
4 sterren
72
3 sterren
7
2 sterren
3
1 ster
0
Date Descending
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

27 Aug 2018
Juan Antonio Barreales
León

Wat een baard

wat een top product
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
13 Aug 2018
Michaël Onkelinx
Zichem

Hoofd scheren

Ik scheer mijn hoofd wekelijks en tot nu toe heb ik nog nooit een merk ervaren dat mijn scheerervaring aangenaam maakt maar op de koop toe ook superglad scheert zonder scheeruitslag. De BOLDKING mesjes zijn superieur en ondanks de veel hogere prijs, ga ik deze zeker in huis blijven halen.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
12 Aug 2018
Rick Smith
Breda

kale koppen niet te stoppen

normaal gebruikte ik vroeger altijd een kapmessen set van de aldi, na een tv reclame ben ik naar bk overgestapt en dit was de beste keuze die mijn gezichtsbeharing ooit hebben gehad. Goede mesjes, heerlijke aftershave voor een redelijke prijs. en je krijgt een intro pakket verzegeld. dat alleen is al reden genoeg
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
10 Aug 2018
Steven Heene
Gent

Top

Ben echt zeer tevreden over de service en de kwaliteit. Ik scheer me zowat elke dag - kin en hoofd - en zowel de mesjes als de after shave zijn top. Ben blij met deze ontdekking en zal dit zeker aanbevelen bij vrienden.
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
6 Aug 2018
H.A.S. Lijesen
Rijswijk

Scheermesje. Heel goed.

Inmiddels al enkele jaren in gebruik, Ik scheer me 3 a 4 keer per week en de mesjes blijven soms wel 3 weken goed. (Ik wissel soms alleen omdat de voorraad wat groot wordt..) Op vakantie gebruikte ik voor kort nog Gilette (omdat dat in mijn tas zat) maar Boldking is beter. en veel goedkoper dus. Wel vind ik het belachelijk dat ik moet betalen voor een recycle envelop. Er gaat voor 3 maanden aan mesjes in dus per 3 bestellingen 1 meesturen (gratis) werkt beter. Ik stuur ze dan sneller retour...
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
5 Aug 2018
R Schouten
Arnhem

TOP

De mesjes zijn erg goed heb een zware baard maar naar paar keer scheren blijven ze nog behoorlijk scherp Ik vind ze echt beter dan de bekende scheermessen die zijn naar paar keer al niet meer scherp En het voordeel van deze mesjes is de grote opening tussen de mesjes Gewoon TOP mesjes
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
4 Aug 2018
Paul Voorberg
Heerenveen

Mesjes

Uitstekende mesjes, minstens zo goed als Gilette maar veel voordeliger. De houder functioneert niet echt, matige zuignap vroeg of laat ligt het scheermes weer op de grond.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
3 Aug 2018
B Flier
Barendrecht

Super soepele mesjes die de contouren van je huid volgen en beter dan Gilette!

Wil niets anders meer! Mooi product, werkt lekker zonder haperingen. Vroeger met Gilette of andere merken haalde ik nog weleens m'n huid open, nu gebeurt dat nooit meer! Verpakkingen zijn ook cool! Scheercrème is ook lekker. Verder vind ik de recycle service erg goed, in het kader van duurzaamheid zouden meer merken dit moeten doen!
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
31 Jul 2018
Axel Noben
Oudsbergen

Verbazend

Zo een goede kwaliteit voor een superdemocratische prijs. Dit is gewoon niet te geloven. Ik heb een bloedhekel aan scheren omdat ik door een overgevoelige huid altijd irritaties en zweertjes krijg. Nu heb ik er amper en het scheren is ook niet pijnlijk. Het onderhoud van dit mesje is zalig. Bedankt Boldking. Ik laat jullie naam regelmatig vallen tijdens de gesprekken over scheerapparatuur. Klantje erbij.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
30 Jul 2018
Jeroen Groenveld
Sint Maarten

Top

Mooi ding
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.