Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (291)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (291)
5 sterren
211
4 sterren
70
3 sterren
7
2 sterren
3
1 ster
0
Datum oplopend
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

30 Jun 2018
Jelte Lagendijk
Rotterdam

Smooth en fijn scheren

Scheer nu al ruim twee jaar met Boldking en ik zou niets anders meer willen. Waar andere scheermesjes lastig schoon te houden zijn, haartjes die ertussen blijven zitten, is Boldking een stuk beter schoon te houden. Het scheergemak is een stuk beter dan elk ander gerenommeerd merk.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
27 Jun 2018
AJJ Janssen
Deurne

Aanrader

Perfect.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
13 Jun 2018
Robin Linskens
Venray

Prima scheermesjes

Boldking heeft kwalitatieve scheermesjes die makkelijk in gebruik te nemen zijn.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
12 Jun 2018
Siebe Van Boxtel
Breda

Scherp en prettige afstand tussen de mesjes

Doordat de mesjes verder uit elkaar zitten blijven er geen haartjes tussen zitten en spoel je ze er makkelijk uit. De mesjes zijn ook enorm scherp dus het gaat super snel.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
12 Jun 2018
Jan Breur
Berkel En Rodenrijs

messcherp

buigen goed mee, ook voor hoofd kaal te scheren, nog nooit mijzelf er mee gesneden.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
12 Jun 2018
Robbert Marrink
Groningen

Fijn, glad, fris

Prima mesjes die goed glad blijven scheren. Eigenlijk nooit meer "scheerschade" doordat het mesje me snijdt. En ik hoef er niet meer aan te denken om mesjes te kopen, heb altijd wel een nieuw mesje liggen. Geen reden om terug te gaan naar m'n oude scheersysteem.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
8 Jun 2018
Caroline Kocken-Maassen
Sittard

Scheren

Voor benen gebruikt. Bij product van Venus altijd wondjes bij eerste gebruik van t mesje. Nu perfect gladde benen, zonder wondjes. Gemakkelijk in gebruik
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
8 Jun 2018
Paul Van Diessen
Eindhoven

Scheert niet glad

De scheermessen zijn erg goedkoop en makkelijk schoon te maken. Als je echter iemand bent die elke dag scheert en het gezicht heel glad wil hebben dan zijn de mesjes daar niet geschikt voor. Verder is er prima service.
2-4 keer per week
4 Jun 2018
Fleur Weerden
Eindhoven

super

WAUW!! Ik ben dan misschien wel een vrouw dus scheer geen baarden. Maar dit is het beste scheermesje dat ik ooit heb geprobeerd. Voorheen had ik altijd wel een wondje na het scheren nu nooit meer!!!
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
1 Jun 2018
Yorel Cairo
Almere

Smooth

Deze mesjes scheren zeer goed. Ik gebruik ze wanneer me baard en haar op me hoofd wat langer zijn dan stoppels. Dan krijg je een zeer goed resultaat. Fijne mesjes!!
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.