Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (323)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (323)
5 sterren
236
4 sterren
77
3 sterren
7
2 sterren
3
1 ster
0
Date Descending
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

6 Sep 2018
Niel Baaijens
Hoofddorp

Geniaal!

Het is afgelopen 8 jaar een ware zoektocht geweest naar een scheermes die geen irritatie achterlaat of vervelende puistjes creëert. Daar was Boldking: smooth, scherp en handig op te hangen. Kortom de beste mes tot de mach 3 :p
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
6 Sep 2018
Frank Sanders
Waalre

Glad geschoren

Prima mesjes en fijn in het gebruik
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
5 Sep 2018
Thomas Kuijper
Gouda

Super fijn scheren

De houder zelf is licht in gewicht, en is stevig. De mesjes gaan soepel over de huid heen, ook als ze wat ouder/botter beginnen te worden. Mesjes vervangen gaat super simpel, het hele systeem en sich is erg gebruiksvriendelijk. Topproduct!
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
2 Sep 2018
F.G Krowinkel
Leiderdorp

Fijn scheren bestaat echt !

Boldking is echt een revolutie op nat scheren. Na vele anderen scheermethodes ben ik heel erg blij dat Bolking helemaal bij mij en mijn huid past. Heerlijk zachte huid na een moeiteloze scheerbeurt. Echt meer dan dank aan Boldking ! Gewoon aan te bevelen voor elke man maar ook vrouw. Zou leuk zijn als er een vrouwelijke lijn van Boldking in de nabije toekomst zal komen. Echt jullie dames verdienen dit ook ! Groetjes Frank
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
26 Aug 2018
Ton Vierbergen
Oosthuizen

Super glad scheren

Heerlijk comfortabel.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
22 Aug 2018
Bart Van Dam
Oud Gastel

Top!

Goede prijs <>kwaliteit verhouding
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
19 Aug 2018
Stephane Leliaert
Gentbrugge

Top!

Geweldige mesjes. Leuke brand en easy aanpak.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
18 Aug 2018
Harm Godschalk
Middelburg

Prima product

Ik bestel vanaf november 2015 al deze mesjes, ik doe met 1 mesje ruim 1 maand (geen zware baardgroei). Mesjes blijven scherp, goed schoon te maken. Voor mij geen andere mesjes (vaak dure merken) meer!
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
17 Aug 2018
Douwe Gros
Burgum

het 1 kan niet zonder het ander

Prima product, heb gister contact gehad met Boldking over een mes houder na dat ik een review geplaatst heb, deze wordt mij kosteloos toestuurt . TOP
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
17 Aug 2018
Jeroen de Boer
Wateringen

Even wennen, maar dan is het top!

In het begin even wennen aan de andere vorm van de houder en de andere mesjes, maar vervolgens wil ik nooit meer terug naar Gilette, wat ik altijd gebruikte. Super blij mee. En Iedere maand automatisch nieuwe mesjes. Geen gedoe. Fijn!
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.