Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (371)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (371)
5 sterren
272
4 sterren
88
3 sterren
8
2 sterren
3
1 ster
0
Date Descending
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

18 Mar 2019
Damir Duskan
Rotterdam

Fijne scheermesjes die lang scherp blijven

Fijne scheermesjes die lang scherp blijven. Meer ruimte tussen de afzonderlijke mesjes vergeleken met andere merken. Enige minpunt is het ontbreken van mesje aan andere kant voor precisie werk bij neus bijvoorbeeld. Dat mis ik behoorlijk.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
17 Mar 2019
Peter Has
Sint Pancras

Grijp nooit mis!

Goede scheermesjes zijn onmisbaar en de mesjes van Boldking zijn perfect, altijd mooi glad geschoren. Door het abonnement krijg ik, afgestemd op mijn gebruik, de mesjes automatisch thuis gestuurd. Hoe gemakkelijk wil je het hebben. Super!
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
14 Mar 2019
Pleun Broeksteeg
Eindhoven

Scheermesjes

Top mesjes, nooit wondjes en altijd fijn en soepel.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
14 Mar 2019
AJJP Henning
Valkenburg

Beter dan andere mesjes

De mesjes zijn scherp en gaan lang mee. Je bent echt glad na gebruik waardoor je langer met het mesje kunt doen omdat je niet iedere dag hoeft te scheren.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
24 Feb 2019
Peter Voorthuijzen
Amersfoort

Perfecte tool

Het is genieten als je een kale knikker wilt. Makkelijk en perfec5 een boldhead.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
22 Feb 2019
Timothy Bosch
Amsterdam

Fijne mesjes!

De mesjes zijn stevig, flexibel en er zit veel ruimte tussen de mesjes. Scheren met Boldking vind ik het lekkerst (een stuk fijner dan Gilette of andere merken). Absolute aanrader!
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
20 Feb 2019
Gerard van Dijk
Schaijk

Gebruik

Even wennen, maar dan gaat het heel goed.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
11 Feb 2019
Dennis Timmer
Groet

Verbaasd

Ik zag jaren geleden een artikel van boldgind en wilde dit wel eens uit proberen. Ik was altijd zo verbaasd over de prijs van de bekendste concurrent die zijn plek ook zeker wel verdiend. Alleen boldking deed het eerlijk. En voegde iets bijzonders toe aan de markt. Ikzelf ben heel blij met het schoonmaken van het mesje. Door de ruimte er tussen kan je dit erg gemakkelijk doen. Ook het ontwerp en de matte afwerking is erg fijn. Wat ik minder vind is de prijsverhoging en de verzendkosten per verzending. Wat ook wss niet echt anders kan. Ik koop op dit moment gewoon 2 pakjes en koop weer nieuwe als ze op beginnen te raken. Ik doe erg lang met een mesje zag ik net terug in mijn bestel geschiedenis. Erg mooi en eerlijk product dat zichzelf keer op keer verbaasd.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
10 Feb 2019
Milan van Wincoop
Soest

goed

zeer tevreden, niks op aan te merken.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
10 Feb 2019
dave de bruin
Maarssen

Jammer van die plastic holder

Fijne mesjes. Gebruik ze graag. Krijg regelmatig nieuwe mesjes toegestuurd. Maar wat zonde dat die elke keer in een hard plastic holder zitten. Boldking dat kan vast beter. Een holder van hard karton is veel mileu vriendelijker. Ik kan ze ook terugsturen zodat ze hergebruikt kunnen worden. Dat is dan vast ook beter
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.