Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (362)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (362)
5 sterren
265
4 sterren
86
3 sterren
8
2 sterren
3
1 ster
0
Date Descending
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

10 Feb 2019
dave de bruin
Maarssen

Jammer van die plastic holder

Fijne mesjes. Gebruik ze graag. Krijg regelmatig nieuwe mesjes toegestuurd. Maar wat zonde dat die elke keer in een hard plastic holder zitten. Boldking dat kan vast beter. Een holder van hard karton is veel mileu vriendelijker. Ik kan ze ook terugsturen zodat ze hergebruikt kunnen worden. Dat is dan vast ook beter
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
2 Feb 2019
Jan Peter Weidgraaf
Raalte

Top product

Ik ben een zeer tevreden Boldking gebruiker. Al meerdere jaren met veel plezier. Mesjes blijven voor mijn baard lang scherpe en ik scheer dagelijks en wissel om de 2 week en soms nog langer.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
2 Feb 2019
Ken van der Horst
Leusden

Super fijn!

Echt onwijs fijne mesjes. Ik wil niets anders meer.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
20 Jan 2019
Uros Valentino Saraja
Bruxelles

Simplicity at its best

The precision and durability of the blade is amazing. Never had that experience with other commercial blades. Simplicity at its best!
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
19 Jan 2019
geert leys
Deurne

Emegratie

ik vind Boldking de beste mesjes ooit heb me altijd met Gillette gescheerd maar had overal wel dan een snee dan weer wat anders maar scheerde me heel vaak open en dan voor dat geld nu veel beter af wij gaan emigreren naar gran canaria ik hoop als we daar eenmaal wonen dat ik ze ook daar naar toe kan laten bezorgen en anders zal ik naar iets anders op zoek moeten
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
18 Jan 2019
Frans Buijs
Molenschot

Tevreden

Ik heb verschillende scheermesjes gebruikt Maar die van boldking scheren gewoon het beste van allemaal
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
18 Jan 2019
carine meinster
Putte

ik beveel het aan

mijn man heeft een gevoelige huid, al verschillende scheermesjes gebruikt en elke keer uitslag, met boldkin geen problemen, hij gebruikt het ondertussen al heel wat jaartjes en komt nooit zonder te zitten door de repeat, superhandig
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
13 Jan 2019
Dirk Jan Zijp
Ell

Boldking mesjes en aftershave

zeer scherpe mesjes erg fij voor de wat dikkere baardgroei
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
12 Jan 2019
danny leij
Middenbeemster

Heerlijk scherpe mesjes

Mesjes zijn top omdat ze wat verder uit elkaar zitten. En ik wat dikkere haren heb blijven ze niet in me mesje hangen. En ideaal je besteld ze aan ze vallen in de bus.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
8 Jan 2019
Raph Zomers
Tongeren

Beter dan het grote merk

Super tevreden. Gaan langer mee met een beter resultaat.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.