Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (214)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (214)
5 sterren
152
4 sterren
54
3 sterren
5
2 sterren
3
1 ster
0
Datum oplopend
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

17 Dec 2017
Eelco Keyner
Breda

Verassend fijn!

Heb een aantal jaren een flinke baard gehad en besloten om hem te scheren. De bekende A merken werken goed maar zijn erg duur. Ik kwam Boldking tegen op facebook en dacht dit maar eens te proberen. Erg blij dat ik dit gedaan heb! Het scheert erg fijn en soepel. Je voelt tijdens het scheren al dat je geen irritatie gaat krijgen omdat het zo makkelijk gaat. Na het scheren dus ook geen irritatie of jeuk. Ook de houder ligt fijn in de hand. Hij is zwart, vaak bij de A merken komen ze met glimmende en witte houder die na een paar keer gebruiken vies wordt en wat je erg moeilijk schoon en netjes krijgt. Ligt ook fijn in de hand. Volgens mij is het plastic verzwaart met een ijzeren binnenwerk (?).
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
4 Dec 2017
Frederik Prins
Amsterdam

Perfect

Perfect
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
2 Dec 2017
Eric Feurich
Ijsselstein

Gewoon goed prijs kwaliteit verhouding

Wat moet een scheermes doen? Gewoon lekker in de hand liggen, gemakkelijk scheren en je een glad en fris gezicht geven na een scheerbuurt. Dat doet Boldking namelijk heel goed. Ook zijn de mesjes van Boldking niet duur en sinds de laatste update sterk verbeterd. Je raakt nooit zonder mesjes omdat ze thuis worden bezorgd. Ik zou iedereen aanraden deze mesjes te gebruiken.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
19 Nov 2017
O Eyupoglu
Waalwijk

Veel beter dan de bekende merken.

Zie titel
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
14 Nov 2017
Max van der Spek
Eindhoven

Beter dan de 'verwachtte' A merken

Ik heb zelf heel lang gebruik gemaakt van Gilette en ik moet eerlijk zeggen dat die echt troep zijn vergeleken bij die van Boldking. Om te beginnen ben je geen vermogen kwijt om ze aan te schaffen en ten tweede is het ook goed spul en werken ze super goed. Echte aanrader.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
13 Nov 2017
Niels-Erik Tregde
Rotterdam

Scheermes

Top scheermes! betaalbare prijs!
5-7 keer per week
10 Nov 2017
Yo Graaf
Assen

Uhh

Heel fijn scheren! Scheer mijn baard en hoofd. na 5 x baard en 2 x hoofd scheert hij nog fijn . Heb m'n account nu op 4 mesjes per 3 mnd gezet
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
10 Nov 2017
Metselaar Metselaar
Zwolle

Aanbeveling

De scheermesjes werken erg goed. Eerst even wennen in het gebruik. Daarna gladde huid en geen irritatie. Mesjes zijn goedkope dan van andere merken en scheren beter.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
8 Nov 2017
E Dik
Appingedam

Super

Na te hebben besteld gelijk de mijn account gepauzeerd. Ik wilde het natuurlijk eerst testen. Na 1 scheerbeurt ben ik er uit. Werkelijk een topproduct. De mesjes lekker ver uitelkaar zodat ze niet vol raken. Scheert heerlijk en goedkoper dan de proglide van gilette
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
8 Nov 2017
Jan Janssens
Antwerpen

Prijs kwaliteit supper

Deze scheermesjes zijn zeker zo goed of zelf beter dan Gilette zeker wat de prijs betreft zijn gemakelijk schoon te spoelen en blijven lang scherp.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.