Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (262)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (262)
5 sterren
186
4 sterren
67
3 sterren
6
2 sterren
3
1 ster
0
Datum oplopend
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

26 Mar 2018
Rob de Heus
Sittard

Kwaliteit scheermesjes

Ik gebruik Boldking al enkele jaren en heb sinds een tijdje de laatst nieuwe houder gekregen met de nieuwe mesjes. Deze doen het net zo goed als mesjes die je van andere merken in de winkel koopt. Wat ik nu jammer vind is dat de vorige mesjes, die bij de vorige houder hoorden, béter waren dan degene die je van andere merken koopt. Een relatieve achteruitgang dus, jammer dat er geen keuze te maken valt.
5-7 keer per week
26 Mar 2018
herman lankwarden
Weesp

Mesjes

Mesjes niet te vaak gebruiken (na 2 a 3 keer) nw.opzetten. Verder TOP!!!
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
24 Mar 2018
Peter Willemsen
Haarlem

Fijne 1e ervaring

Gisteren voor het eerst de Boldking set gebruikt. Leuk verpakt, uitpakken en beginnen kwam bij mij over als echt een moment voor jezelf. Ik zou het zeker aanraden voor iedereen met zelfrespect.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
24 Mar 2018
Jeffrey Kluitenberg
Amsterdam

Topproduct abbo kan beter

Product is erg fijn in gebruik. Degelijk en fijn mes. Mooi vormgegeven. Één mes per kwartaal is voldoende voor mij. Helaas is dat geen abonnementsvorm. Dus los bestellen.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
24 Mar 2018
Frank Ebben
Deil

glad en makkelijk

Ik ben tevreden. Het concept is simpel en voldoet. Het is niet super goedkoop maar betere prijs kwaliteit dan bij Gillette o.i.d. Groot voordeel is het makkelijker schoonspoelen van de mesjes tijdens het scheren.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
20 Mar 2018
Ben de Vries
Heerhugowaard

Dik tevreden

Prima product. Service uitstekend.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
20 Mar 2018
Jan Schermer
Westbeemster

Top mesje

De mesjes liggen iets verder van elkaar dan andere merken, dus kan je de mesjes na gebruik veel beter schoonspoelen. De houder is heel simpel, en de mesjes ook. Er kan dus praktisch niks stuk gaan. Ik gebruik het Boldking mesje al 5 jaar, en hoef nooit meer een ander mesje! (en nee, ik heb geen aandelen in Boldking)
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
19 Mar 2018
M Plomp
Katwijk

Perfecte mesjes voor een betaalbare prijs

Ik scheer me al ruim 2 jaar met Boldking mesjes en ben nog steeds zeer tevreden over de kwaliteit. Ook over de service van Boldking ben ik nog razend enthousiast,je kan desnoods altijd de volgende levering van de mesjes vertragen of versnellen. In een woord een superconcept !!!
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
17 Mar 2018
H.B.M. van Dorst
Utrecht

nieuwe ervaring

De repeatservice is erg handig vooral omdat je op elke gewenst moment de bestelfrequentie kan aanpassen. De mesjes zijn goed en vooral goed schoon te houden omdat de afstand tussen de mesjes wat groter is dan bij de bekende merken. Dat is hygiënischer en het scheert m.i wat gladder. Kliksysteem van de houder vind ik matig, zit er steeds even mee te prutsen. Zuignapje even natmaken voordat je het opplakt anders laat het gauw los.
Ik beveel dit product aan!
2-4 keer per week
13 Mar 2018
W Van der meer
Aldeboarn

Prima mesjes

Het prima mesjes voor de prijs van 10€
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.