Toegevoegd aan je winkelmand

Reviews

4.7/5 (355)
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

4.7/5 (355)
5 sterren
260
4 sterren
84
3 sterren
8
2 sterren
3
1 ster
0
Date Descending
  • Datum oplopend
  • Datum aflopend
  • Beoordeling aflopend
  • Beoordeling oplopend
Filter reviews
  • Geef alles weer
  • 5 sterren
  • 4 sterren
  • 3 sterren
  • 2 sterren
  • 1 ster

Reviews

12 Jan 2019
danny leij
Middenbeemster

Heerlijk scherpe mesjes

Mesjes zijn top omdat ze wat verder uit elkaar zitten. En ik wat dikkere haren heb blijven ze niet in me mesje hangen. En ideaal je besteld ze aan ze vallen in de bus.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
8 Jan 2019
Raph Zomers
Tongeren

Beter dan het grote merk

Super tevreden. Gaan langer mee met een beter resultaat.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
5 Jan 2019
Barry Eenhuizen
Hoogkarspel

Verandering van nieuwe zwarte mesjes

Beste boldking. Ik ben zeer te vreden over jullie product.! Ik ben 2 a 3 weken geleden gebeld over mijn reactie op de nu vernieuwde mesjes. Mijn eerlijke mening na het proberen vind ik de oude groene mesjes voor mijn huid type beter want ik vind de stand van de nieuwe mesjes te recht op mijn licht gevoelige huid. Mijn vraag is daar om ook om mij weer van af mijn eerst volgende levering van medio 24 januari dan ook de groene oude mesjes te leveren daar kan ik prima mee overweg ! Verder top product En goede prijs kwaleit verhouding. Voor verdere info kunnen jullie me bellen Mvg barry eenhuizen.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
1 Jan 2019
Jurgen Remmits
Druten

Zeer goede mesjes

Prima scheermesjes. Ik krijg alles er mee weg en ze gaan goed over mijn huid heen. Verder zijn ze gemakkelijk schoon te maken en gewoon simpel te gebruiken.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
30 Dec 2018
Marco van Leeuwen
Veenendaal

TOPMESJES

Gebruik de mesjes al ruim 3 jaar, ben er zeer tevreden over. Scheren gaat soepel en altijd een glad resultaat. Ik heb zelf een zeer gevoelige huid en kan mij hierdoor niet elke dag scheren. Toch heb ik met de boldking mesjes nooit het gevoel gehad van een schrale huid.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
27 Dec 2018
Iddo Andeweg
Epe

Betere mesjes zijn er niet.

Heel simpel, er zijn nergens betere mesjes te vinden. Zeker als je ze ook voor je hoofd gebruikt. TIP: Niet te hard drukken met het mesje op je hoofd, ze zijn vlijmscherp.
Ik beveel dit product aan!
1 keer per week of minder
26 Dec 2018
Vincent Borgmans
Arendonk

Zalig

Veel beter dan de meeste artikelen op de markt
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
16 Dec 2018
Raymond Visser
Spijkenisse

Erg fijne mesjes

Ik scheer nu al zeker 5 jaar met Boldking en dit zal zeker niet veranderen. Het zijn zeer fijne mesjes, omdat deze wat verder uit elkaar staan scheren ze goed en spoelen makkelijk schoon. Ik scheer me baard én hoofd ermee, altijd probleemloos met glad resultaat. Ook bestellen is makkelijk en snel. Ik heb dan geen repeat service omdat ik me soms een week niet scheer, andere weken paar keer per week. Los bestellen gaat net zo makkelijk. Al met al top product. Good work Boldking!
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
15 Dec 2018
Jl Vd bijl
Lemmer

Top

Goed product
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week
8 Dec 2018
Wietse Westerhuis
Arnhem

Echt goed!

Scherp en makkelijk. Haren spoelen makkelijk weg.
Ik beveel dit product aan!
5-7 keer per week

Onze review policy

Alle product reviews zijn geschreven door Boldking gebruikers op basis van hun eigen ervaringen met onze producten. Het Boldking team controleert de reviews alleen op relevantie en op gepastheid.