Dodane do koszyka

Opinie

4.8/5 (83)
Filtruj opinie
  • Pokaż wszystkie
  • 5 gwiazdek
  • 4 gwiazdek
  • 3 gwiazdek
  • 2 gwiazdek
  • 1 gwiazdka

Opinie

4.8/5 (83)
5 gwiazdek
65
4 gwiazdek
17
3 gwiazdek
1
2 gwiazdek
0
1 gwiazdka
0
Date Descending
  • Daty malejąco
  • Daty rosnąco
  • Oceny malejąco
  • Oceny rosnąco
Filtruj opinie
  • Pokaż wszystkie
  • 5 gwiazdek
  • 4 gwiazdek
  • 3 gwiazdek
  • 2 gwiazdek
  • 1 gwiazdka

Opinie

11 Feb 2019
Krzysztof Gocek
Stargard

Wygodne i skuteczne

Zakupiłem te ostrza aby pozbywać się niepotrzebnego zarostu, nadającego mojej brodzie niedbałego charakteru. Muszę przyznać, że świetnie spełniły swoje zadanie. Golenie jest gładkie i precyzyjne, a rozstawienie poszczególnych ostrzy pozwoliło na dokładne wyczyszczenie z kremu do golenia. Jestem bardzo zadowolony z zakupu subskrypcji dwumiesięcznej.
Polecam ten produkt!
5-7 razy w tygodniu
8 Feb 2019
Bartlomiej Berczynski
Kłodzko

Po 18 miesiącach użytkowania

W zasadzie Bold King nie do końca przemyślał swój produkt, bo po tak długim czasie maszynka dalej goli bezbłędnie. Nie wiem jak wygląda golenie brody, ale na ciele radzi sobie świetnie. Klejnoty całe zdrowe i bez zadraśnięcia.
Polecam ten produkt!
2-4 razy w tygodniu
28 Jan 2019
Maciej Juda
Rzeszów

Maszynka na duży plus :)

Bardzo dobry produkt. Pozwala na golenie praktycznie bez zacięć, brakuje mi tylko osłonki na czas podróży.
Polecam ten produkt!
Raz w tygodniu lub rzadziej
14 Jan 2019
Mateusz Polesiak
Szczejkowice

Super maszynka

Maszynka bardzo fajna i wygodna. Ostrza bardzo ostre, ale dosyć szybko się tępią. Mimo wszystko bardzo polecam
5-7 razy w tygodniu
22 Oct 2018
Marcin Kasperski
Rzeszów

10/10

Lepiej być już chyba nie może, świetne maszynki. Zero podrażnień, zero zacięć, żadnych problemów przy goleniu twarzy czy głowy.
Polecam ten produkt!
5-7 razy w tygodniu
10 Oct 2018
Łukasz Jabłoński
Warszawa

Mam brodę ale gole głowę :)

Świetna maszynka - szczególnie się ją docenia jak na głowie się ma 3-4 milimetrowe włosy - normalna maszynka wymięka. Tę rewelacyjnie i bez trudu można wypłukać. Polecam
Polecam ten produkt!
2-4 razy w tygodniu
20 Aug 2018
Michael Dietich
Warszawa

Finally a blade that works really well on my thick whiskers

After two weeks, I'm pretty impressed. The blade has stayed sharp, the shave is close and I have had little to no nicks and cuts. I'm going to stick with BoldKing - it will be nice to save money over that "other brand" as well.
Polecam ten produkt!
5-7 razy w tygodniu
28 Jul 2018
Jerzy Janczyk
Łódż

OSTRZA

Golenie jest bardzo łatwe i przyjemne. Brak podrażnienia skóry.
Polecam ten produkt!
5-7 razy w tygodniu
17 Jul 2018
Dominik Deja
Gdynia

Używam od roku!

Polecam jak najbardziej każdemu najlepsze ostrza jakie tylko można znaleźć!
Polecam ten produkt!
Raz w tygodniu lub rzadziej
2 Jul 2018
Tomasz Pirowski
Kraków

Wynalezienie niezatykającej się maszynki warte jest Nobla

Nie ukrywam - golenie się nie jest tym, co lubię, ale cóż - muszę. Wcześniej moja umęczona gęba strugana była maszynkami rozmaitych firm, ale raczej boleśnie. Jak golisz się często - to ok, działają. Ale jak chcesz to robić co jakiś czas, co parę dni - to będą się zatykać i najzwyczajniej skrobią ci twarz, zamiast golić. Boldking rozwiązał mój problem raz na zawsze. Dziękuję, działa, z miażdżącą przewagą. Zbawcy (przynajmniej zbawcy mojej twarzy) A dlaczego rozwiązanie warte jest Nobla? Popatrzcie na zdjęcie Alfreda Nobla. Nie golił się, bo czym miał się przyjemnie golić? Żyletą? Boldkinga wynaleziono dla niego za późno i musiał nosić brodę... Biedaczek.
Polecam ten produkt!
5-7 razy w tygodniu

Polityka dotycząca opinii

Wszystkie opinie o naszych produktach są autorstwa klientów firmy Boldking i powstają w oparciu o osobiste doświadczenia. Nasz zespół jedynie weryfikuje opinie pod kątem ich adekwatności i stosowności.