Dodane do koszyka

Opinie

4.8/5 (86)
Filtruj opinie
  • Pokaż wszystkie
  • 5 gwiazdek
  • 4 gwiazdek
  • 3 gwiazdek
  • 2 gwiazdek
  • 1 gwiazdka

Opinie

4.8/5 (86)
5 gwiazdek
68
4 gwiazdek
17
3 gwiazdek
1
2 gwiazdek
0
1 gwiazdka
0
Date Descending
  • Daty malejąco
  • Daty rosnąco
  • Oceny malejąco
  • Oceny rosnąco
Filtruj opinie
  • Pokaż wszystkie
  • 5 gwiazdek
  • 4 gwiazdek
  • 3 gwiazdek
  • 2 gwiazdek
  • 1 gwiazdka

Opinie

26 Jun 2019
Krzysztof Czarnecki
Olsztyn

Serdecznie Polecam.

Ostrza ktore sie nie zapychaja:) DZIEKUJE:).
Polecam ten produkt!
5-7 razy w tygodniu
6 Jun 2019
Nest Bank Jarosław Lech
Warszawa

Super jakoąć

Uchwyt użytkowany już prawie 2 lata i nic się z nim nie dzieje, nadal działa jak trzeba
Polecam ten produkt!
5-7 razy w tygodniu
30 May 2019
Bartłomiej Ślęzak
Stargard

Najlepsze

Te maszynki to jest mistrzostwo świata
Polecam ten produkt!
Raz w tygodniu lub rzadziej
11 Feb 2019
Krzysztof Gocek
Stargard

Wygodne i skuteczne

Zakupiłem te ostrza aby pozbywać się niepotrzebnego zarostu, nadającego mojej brodzie niedbałego charakteru. Muszę przyznać, że świetnie spełniły swoje zadanie. Golenie jest gładkie i precyzyjne, a rozstawienie poszczególnych ostrzy pozwoliło na dokładne wyczyszczenie z kremu do golenia. Jestem bardzo zadowolony z zakupu subskrypcji dwumiesięcznej.
Polecam ten produkt!
5-7 razy w tygodniu
8 Feb 2019
Bartlomiej Berczynski
Kłodzko

Po 18 miesiącach użytkowania

W zasadzie Bold King nie do końca przemyślał swój produkt, bo po tak długim czasie maszynka dalej goli bezbłędnie. Nie wiem jak wygląda golenie brody, ale na ciele radzi sobie świetnie. Klejnoty całe zdrowe i bez zadraśnięcia.
Polecam ten produkt!
2-4 razy w tygodniu
28 Jan 2019
Maciej Juda
Rzeszów

Maszynka na duży plus :)

Bardzo dobry produkt. Pozwala na golenie praktycznie bez zacięć, brakuje mi tylko osłonki na czas podróży.
Polecam ten produkt!
Raz w tygodniu lub rzadziej
14 Jan 2019
Mateusz Polesiak
Szczejkowice

Super maszynka

Maszynka bardzo fajna i wygodna. Ostrza bardzo ostre, ale dosyć szybko się tępią. Mimo wszystko bardzo polecam
5-7 razy w tygodniu
22 Oct 2018
Marcin Kasperski
Rzeszów

10/10

Lepiej być już chyba nie może, świetne maszynki. Zero podrażnień, zero zacięć, żadnych problemów przy goleniu twarzy czy głowy.
Polecam ten produkt!
5-7 razy w tygodniu
10 Oct 2018
Łukasz Jabłoński
Warszawa

Mam brodę ale gole głowę :)

Świetna maszynka - szczególnie się ją docenia jak na głowie się ma 3-4 milimetrowe włosy - normalna maszynka wymięka. Tę rewelacyjnie i bez trudu można wypłukać. Polecam
Polecam ten produkt!
2-4 razy w tygodniu
20 Aug 2018
Michael Dietich
Warszawa

Finally a blade that works really well on my thick whiskers

After two weeks, I'm pretty impressed. The blade has stayed sharp, the shave is close and I have had little to no nicks and cuts. I'm going to stick with BoldKing - it will be nice to save money over that "other brand" as well.
Polecam ten produkt!
Raz w tygodniu lub rzadziej

Polityka dotycząca opinii

Wszystkie opinie o naszych produktach są autorstwa klientów firmy Boldking i powstają w oparciu o osobiste doświadczenia. Nasz zespół jedynie weryfikuje opinie pod kątem ich adekwatności i stosowności.