Dodane do koszyka

Opinie

4.8/5 (79)
Filtruj opinie
  • Pokaż wszystkie
  • 5 gwiazdek
  • 4 gwiazdek
  • 3 gwiazdek
  • 2 gwiazdek
  • 1 gwiazdka

Opinie

4.8/5 (79)
5 gwiazdek
63
4 gwiazdek
15
3 gwiazdek
1
2 gwiazdek
0
1 gwiazdka
0
Date Descending
  • Daty malejąco
  • Daty rosnąco
  • Oceny malejąco
  • Oceny rosnąco
Filtruj opinie
  • Pokaż wszystkie
  • 5 gwiazdek
  • 4 gwiazdek
  • 3 gwiazdek
  • 2 gwiazdek
  • 1 gwiazdka

Opinie

22 Oct 2018
Marcin Kasperski
Rzeszów

10/10

Lepiej być już chyba nie może, świetne maszynki. Zero podrażnień, zero zacięć, żadnych problemów przy goleniu twarzy czy głowy.
Polecam ten produkt!
5-7 razy w tygodniu
10 Oct 2018
Łukasz Jabłoński
Warszawa

Mam brodę ale gole głowę :)

Świetna maszynka - szczególnie się ją docenia jak na głowie się ma 3-4 milimetrowe włosy - normalna maszynka wymięka. Tę rewelacyjnie i bez trudu można wypłukać. Polecam
Polecam ten produkt!
2-4 razy w tygodniu
20 Aug 2018
Michael Dietich
Warszawa

Finally a blade that works really well on my thick whiskers

After two weeks, I'm pretty impressed. The blade has stayed sharp, the shave is close and I have had little to no nicks and cuts. I'm going to stick with BoldKing - it will be nice to save money over that "other brand" as well.
Polecam ten produkt!
5-7 razy w tygodniu
28 Jul 2018
Jerzy Janczyk
Łódż

OSTRZA

Golenie jest bardzo łatwe i przyjemne. Brak podrażnienia skóry.
Polecam ten produkt!
5-7 razy w tygodniu
17 Jul 2018
Dominik Deja
Gdynia

Używam od roku!

Polecam jak najbardziej każdemu najlepsze ostrza jakie tylko można znaleźć!
Polecam ten produkt!
Raz w tygodniu lub rzadziej
2 Jul 2018
Tomasz Pirowski
Kraków

Wynalezienie niezatykającej się maszynki warte jest Nobla

Nie ukrywam - golenie się nie jest tym, co lubię, ale cóż - muszę. Wcześniej moja umęczona gęba strugana była maszynkami rozmaitych firm, ale raczej boleśnie. Jak golisz się często - to ok, działają. Ale jak chcesz to robić co jakiś czas, co parę dni - to będą się zatykać i najzwyczajniej skrobią ci twarz, zamiast golić. Boldking rozwiązał mój problem raz na zawsze. Dziękuję, działa, z miażdżącą przewagą. Zbawcy (przynajmniej zbawcy mojej twarzy) A dlaczego rozwiązanie warte jest Nobla? Popatrzcie na zdjęcie Alfreda Nobla. Nie golił się, bo czym miał się przyjemnie golić? Żyletą? Boldkinga wynaleziono dla niego za późno i musiał nosić brodę... Biedaczek.
Polecam ten produkt!
5-7 razy w tygodniu
13 Jun 2018
Bartosz Suchomski
Poznań

Bez zarzutu.

Nic nie trzeba dodawać. Produkt rewelacyjny.
Polecam ten produkt!
5-7 razy w tygodniu
29 May 2018
Bartłomiej Bodzioch
Sosnowiec

najlepsza maszynka

polecam serdecznie wczesniej uzywalem gilette i mialem zaciecia oraz moja skora zle reagowala a dzieki tej maszynce wszystko jest okej :)
Polecam ten produkt!
2-4 razy w tygodniu
23 May 2018
Łukasz Malinowski
Grajewo

Polecam

Bardzo dobre ostrza, długo szukałem takich co będą mi pasować, są ostre przez długi czas mimo że gole również glowe
Polecam ten produkt!
Raz w tygodniu lub rzadziej
16 Apr 2018
Paweł Grzymkowski
Warszawa

Jak dla mnie super

Próbowałem wielu maszynek, zarówno jednorazówek jak i tych markowych. Od kilkunastu lat używałem Gilette i myślałem, że nic lepszego nie znajdę. Na Facebooku pojawiała mi się co jakiś czas reklama Boldking i zdecydowałem się spróbować. Golę się 1-2 razy w tygodniu i zarost mam niezbyt obfity. Po pierwszym goleniu - wrażenia super. Delikatnie, bez zacięć, bez szarpań, ale z Gilette było podobnie. W miarę upływu czasu nie zmienia się nic a przy goleniu maszynką Gilette zaczynały się szarpania - które skutkowały wymianą ostrza. Teraz jedno ostrze starcza mi na 2 miesiące co jest wynikiem dotąd niespotykanym. Inne wrażenia: 1. wyginające się ostrza idealnie układają się do łuków twarzy przy goleniu okolic ust i brody. 2. przyssawka to rewelacyjny pomysł, maszynka już się nie przewraca po kubkach ze szczoteczkami ani nie zajmuje miejsca szafce okupowanej prze moją lepszą połowę. 3. jak dla mnie 5 miesięcy to zbyt krótki termin do następnego zamówienia. 4 ostrza starczą mi na co najmniej 8 miesięcy. 4. Koszty. Używałem maszynki Gilette do której 4 ostrza w marketach kosztowały ok 80 zł ( w promocji co najmniej 50 zł). I nie zawsze były - wymuszając zmianę maszynki na nową. 5. Minimalistyczny design - jak dla mnie zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż cudowane na siłę wielobarwne rączki ze srebrzystymi wykończeniami.
Polecam ten produkt!
5-7 razy w tygodniu

Polityka dotycząca opinii

Wszystkie opinie o naszych produktach są autorstwa klientów firmy Boldking i powstają w oparciu o osobiste doświadczenia. Nasz zespół jedynie weryfikuje opinie pod kątem ich adekwatności i stosowności.