Tillagd i din kundvagn

Reviews

4.8/5 (53)
Filtrera recensioner
  • Visa alla
  • 5 stjärnor
  • 4 stjärnor
  • 3 stjärnor
  • 2 stjärnor
  • 1 stjärna

Reviews

4.8/5 (53)
5 stjärnor
44
4 stjärnor
8
3 stjärnor
1
2 stjärnor
0
1 stjärna
0
Date Descending
  • Senare datum
  • Senaste datum
  • Lägre betyg
  • Högre betyg
Filtrera recensioner
  • Visa alla
  • 5 stjärnor
  • 4 stjärnor
  • 3 stjärnor
  • 2 stjärnor
  • 1 stjärna

Reviews

25 Sep 2019
Ricard Hulteke
Gränna

Lyxkänslan borta på grund av ny förpackning

Jag vill först säga att jag gillar konceptet, alltså idén om att ha en prenumeration på blad som kommer på en kontinuerlig basis. Jag började med dessa produkter för några år sedan och då var förpackningen rakbladen låg i mycket mer lyxiga. Det gjorde det lätt att rekommendera produkten även till de vänner som har höga krav på lyx och kvalitet. Nu påverkar inte förpackningen funktionen. Det är fortfarande bra grejor där jag tycker den största fördelen är att de är lättare att rengöra då bladen inte sitter så tätt, MEN man dömer ofta en produkt på utsidan, och denna förändring sänker helhetsintrycket. Jag ger högsta betyg på produkten då den är kanonbra men beklagar att man valt att sänka känslan av lyx.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
25 May 2019
Sakip Murat Yalcin
Uppsala

Superbra!

Bästa rakbladet jag nånsin använt. Även bättre än Wilkinson.
Jag rekommenderar denna produkt!
En gång per vecka eller mindre
3 May 2019
Malte Sandsveden
Malmö

Prisvärt

Har haft Boldking i två år med månadsleveranser. Väldigt smidigt och prisvärt. Tycker att kvaliteten är bra men inte bäst på marknaden, men till detta priset är den oslagbar och jag har varit väldigt nöjd.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
22 Feb 2019
Eivind Martinsen
Malmö

Lättskött!

Främst: bra avstånd mellan bladen ger bättre sköljning. Jag som rakar huvudet behöver raka utan rester mellan bladen. Vassa och flexibla blad följer huden bra. Återvinning känns modernt.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
4 Jan 2019
Sevim A Iseni
Varberg

INGA UTSLAG LÄNGRE

Provat alla sortes hyvlar, allt från det dyraste till billig skit och har alltid fått irritationsutslag på halsen. Med BOLDKING har det aldrig hänt! ( har jätte känslig hy)
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
30 Dec 2018
Patrik Johansson
Skövde

+++++

Kanon produkt med fin skärpa och lätt att skölja ur
Jag rekommenderar denna produkt!
En gång per vecka eller mindre
20 Dec 2018
Björn Sundström
Visby

Mjukrakaren

Ligger väl i handen, utmärkt rakningsresultat...
Jag rekommenderar denna produkt!
En gång per vecka eller mindre
8 Dec 2018
Peter Johansson
Bredaryd

Bra grejer

Mycket nöjd med alla produkter.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
27 Oct 2018
Mikael Borgemyr
Trollhättan

Snabbt och smidigt

Bästa hyveln att raka huvudet med. Testat de flesta hyvlar som finns men med denna blir resultatet klart bäst och dessutom går det mycket snabbt.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
23 Sep 2018
Kalle Nyberg
Vendelsö

Suverän

Då jag har rätt tjocka skäggstrån så brukar det bli så att andra märken rycker av skäggstråna. Men denna skär av så det känns knappt att man slarvar med rakningen.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan

Vår recensions policy

Alla recensioner av våra produkter är skrivna av Boldking kunder och bedöms efter deras egna erfarenhet. Vårt Boldking team kontrollerar recensioner för relevans och lämplighet.