Tillagd i din kundvagn

Reviews

4.8/5 (50)
Filtrera recensioner
  • Visa alla
  • 5 stjärnor
  • 4 stjärnor
  • 3 stjärnor
  • 2 stjärnor
  • 1 stjärna

Reviews

4.8/5 (50)
5 stjärnor
41
4 stjärnor
8
3 stjärnor
1
2 stjärnor
0
1 stjärna
0
Date Descending
  • Senare datum
  • Senaste datum
  • Lägre betyg
  • Högre betyg
Filtrera recensioner
  • Visa alla
  • 5 stjärnor
  • 4 stjärnor
  • 3 stjärnor
  • 2 stjärnor
  • 1 stjärna

Reviews

22 Feb 2019
Eivind Martinsen
Malmö

Lättskött!

Främst: bra avstånd mellan bladen ger bättre sköljning. Jag som rakar huvudet behöver raka utan rester mellan bladen. Vassa och flexibla blad följer huden bra. Återvinning känns modernt.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
4 Jan 2019
Sevim A Iseni
Varberg

INGA UTSLAG LÄNGRE

Provat alla sortes hyvlar, allt från det dyraste till billig skit och har alltid fått irritationsutslag på halsen. Med BOLDKING har det aldrig hänt! ( har jätte känslig hy)
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
30 Dec 2018
Patrik Johansson
Skövde

+++++

Kanon produkt med fin skärpa och lätt att skölja ur
Jag rekommenderar denna produkt!
En gång per vecka eller mindre
20 Dec 2018
Björn Sundström
Visby

Mjukrakaren

Ligger väl i handen, utmärkt rakningsresultat...
Jag rekommenderar denna produkt!
En gång per vecka eller mindre
8 Dec 2018
Peter Johansson
Bredaryd

Bra grejer

Mycket nöjd med alla produkter.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
27 Oct 2018
Mikael Borgemyr
Trollhättan

Snabbt och smidigt

Bästa hyveln att raka huvudet med. Testat de flesta hyvlar som finns men med denna blir resultatet klart bäst och dessutom går det mycket snabbt.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
23 Sep 2018
Kalle Nyberg
Vendelsö

Suverän

Då jag har rätt tjocka skäggstrån så brukar det bli så att andra märken rycker av skäggstråna. Men denna skär av så det känns knappt att man slarvar med rakningen.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
4 Aug 2018
Emil Hasselqvist
Falkenberg

Lysande

har alltid använt Gillette tidigare, men denna är t.o.m lite bättre. Den drar inte alls lika mycket i stråna när den har använts några gånger så som andra hyvlar gör. Greppvänligt handtag, bra sugkopp att sätta på väggen. Bra pris. Smidigt att beställa på nätet och få brevlådan några dagar senare. Bra kundservice om man behöver hjälp, talar bara engelska men det gör inte något tycker jag. Upplever hela företaget som mycket seriöst och bra.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
22 Jul 2018
Jonas Dahlgren
Höganäs

70 spänn för 4 blad

Brukade köpa rakblad på city gross innan, gilette mm. där priset låg på runt 300 spänn för 4 blad. . Helt sjukt att man kan spara så mycket pengar genom att välja ett annat märke.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
5 Jun 2018
Jan Pettersson
Vasteras

Testat olika - den här rakhyveln är bäst

Klara att raka även lång skäggstubb. Lätt att hålla ren.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan

Vår recensions policy

Alla recensioner av våra produkter är skrivna av Boldking kunder och bedöms efter deras egna erfarenhet. Vårt Boldking team kontrollerar recensioner för relevans och lämplighet.