Tillagd i din kundvagn

Reviews

4.8/5 (47)
Filtrera recensioner
  • Visa alla
  • 5 stjärnor
  • 4 stjärnor
  • 3 stjärnor
  • 2 stjärnor
  • 1 stjärna

Reviews

4.8/5 (47)
5 stjärnor
38
4 stjärnor
8
3 stjärnor
1
2 stjärnor
0
1 stjärna
0
Date Descending
  • Senare datum
  • Senaste datum
  • Lägre betyg
  • Högre betyg
Filtrera recensioner
  • Visa alla
  • 5 stjärnor
  • 4 stjärnor
  • 3 stjärnor
  • 2 stjärnor
  • 1 stjärna

Reviews

8 Dec 2018
Peter Johansson
Bredaryd

Bra grejer

Mycket nöjd med alla produkter.
Jag rekommenderar denna produkt!
En gång per vecka eller mindre
27 Oct 2018
Mikael Borgemyr
Trollhättan

Snabbt och smidigt

Bästa hyveln att raka huvudet med. Testat de flesta hyvlar som finns men med denna blir resultatet klart bäst och dessutom går det mycket snabbt.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
23 Sep 2018
Kalle Nyberg
Vendelsö

Suverän

Då jag har rätt tjocka skäggstrån så brukar det bli så att andra märken rycker av skäggstråna. Men denna skär av så det känns knappt att man slarvar med rakningen.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
4 Aug 2018
Emil Hasselqvist
Falkenberg

Lysande

har alltid använt Gillette tidigare, men denna är t.o.m lite bättre. Den drar inte alls lika mycket i stråna när den har använts några gånger så som andra hyvlar gör. Greppvänligt handtag, bra sugkopp att sätta på väggen. Bra pris. Smidigt att beställa på nätet och få brevlådan några dagar senare. Bra kundservice om man behöver hjälp, talar bara engelska men det gör inte något tycker jag. Upplever hela företaget som mycket seriöst och bra.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
22 Jul 2018
Jonas Dahlgren
Höganäs

70 spänn för 4 blad

Brukade köpa rakblad på city gross innan, gilette mm. där priset låg på runt 300 spänn för 4 blad. . Helt sjukt att man kan spara så mycket pengar genom att välja ett annat märke.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
5 Jun 2018
Jan Pettersson
Vasteras

Testat olika - den här rakhyveln är bäst

Klara att raka även lång skäggstubb. Lätt att hålla ren.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
22 May 2018
Patrick Permlid
Lingbo

Jofan.

Jofan, visst är det najs.
Jag rekommenderar denna produkt!
En gång per vecka eller mindre
20 May 2018
Martin Möller
Eskilstuna

Fantastisk till huvud och ansikte.

Jag rakar både huvud, skägg och mustasch minimum 1-2 gånger i veckan. Därför behöver jag en bra rakhyvel som inte gör mitt huvud och ansikte allt för irriterat. Jag är van vid en elektrisk rakhyvel, så det var lite svårt att vänja sig vid en hyvel som inte vibrerar, och det tar någon minut extra att raka huvudet men det går mycket enklare, smidigare och bättre, och huden blir inte alls lika irriterad. Att det tar några minuter extra gör mig ingenting, för Boldking är så väldigt mycket bättre än någon tidigare rakhyvel jag har testat. Helt klart den bästa hyveln jag någonsin hittat, och jag kommer fortsätta med den ett bra, bra tag framöver.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
1 May 2018
Oskar Granberg
Laholm

Bästa bladen för huvudet

Bäst helt enkelt
Jag rekommenderar denna produkt!
En gång per vecka eller mindre
18 Apr 2018
Karl Eknefelt
Norrköping

Perfekt

Fungerar utmärkt, håller länge, enkelt att använda, enkelt att beställa, billigt. Inga anmärkningar.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan

Vår recensions policy

Alla recensioner av våra produkter är skrivna av Boldking kunder och bedöms efter deras egna erfarenhet. Vårt Boldking team kontrollerar recensioner för relevans och lämplighet.