Tillagd i din kundvagn

Reviews

4.8/5 (43)
Filtrera recensioner
  • Visa alla
  • 5 stjärnor
  • 4 stjärnor
  • 3 stjärnor
  • 2 stjärnor
  • 1 stjärna

Reviews

4.8/5 (43)
5 stjärnor
34
4 stjärnor
8
3 stjärnor
1
2 stjärnor
0
1 stjärna
0
Date Descending
  • Senare datum
  • Senaste datum
  • Lägre betyg
  • Högre betyg
Filtrera recensioner
  • Visa alla
  • 5 stjärnor
  • 4 stjärnor
  • 3 stjärnor
  • 2 stjärnor
  • 1 stjärna

Reviews

4 Aug 2018
Emil Hasselqvist
Falkenberg

Lysande

har alltid använt Gillette tidigare, men denna är t.o.m lite bättre. Den drar inte alls lika mycket i stråna när den har använts några gånger så som andra hyvlar gör. Greppvänligt handtag, bra sugkopp att sätta på väggen. Bra pris. Smidigt att beställa på nätet och få brevlådan några dagar senare. Bra kundservice om man behöver hjälp, talar bara engelska men det gör inte något tycker jag. Upplever hela företaget som mycket seriöst och bra.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
22 Jul 2018
Jonas Dahlgren
Höganäs

70 spänn för 4 blad

Brukade köpa rakblad på city gross innan, gilette mm. där priset låg på runt 300 spänn för 4 blad. . Helt sjukt att man kan spara så mycket pengar genom att välja ett annat märke.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
5 Jun 2018
Jan Pettersson
Vasteras

Testat olika - den här rakhyveln är bäst

Klara att raka även lång skäggstubb. Lätt att hålla ren.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
22 May 2018
Patrick Permlid
Lingbo

Jofan.

Jofan, visst är det najs.
Jag rekommenderar denna produkt!
En gång per vecka eller mindre
20 May 2018
Martin Möller
Eskilstuna

Fantastisk till huvud och ansikte.

Jag rakar både huvud, skägg och mustasch minimum 1-2 gånger i veckan. Därför behöver jag en bra rakhyvel som inte gör mitt huvud och ansikte allt för irriterat. Jag är van vid en elektrisk rakhyvel, så det var lite svårt att vänja sig vid en hyvel som inte vibrerar, och det tar någon minut extra att raka huvudet men det går mycket enklare, smidigare och bättre, och huden blir inte alls lika irriterad. Att det tar några minuter extra gör mig ingenting, för Boldking är så väldigt mycket bättre än någon tidigare rakhyvel jag har testat. Helt klart den bästa hyveln jag någonsin hittat, och jag kommer fortsätta med den ett bra, bra tag framöver.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
1 May 2018
Oskar Granberg
Laholm

Bästa bladen för huvudet

Bäst helt enkelt
Jag rekommenderar denna produkt!
En gång per vecka eller mindre
18 Apr 2018
Karl Eknefelt
Norrköping

Perfekt

Fungerar utmärkt, håller länge, enkelt att använda, enkelt att beställa, billigt. Inga anmärkningar.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
31 Mar 2018
Yones Khalili Sadaghiani
Bromma

Finns ingen bättre hyvel, nästa steg är att raka med en riktig rakkniv.

Första gånge jag rakade mina moppefjun var jag 11 år (haha I know!!) och sedan dess (idag är jag 27 år) har jag testat en mängd olika rakhyvlar/maskiner. Detta är utan tvekan den bästa rakhyveln där ute och har rekommenderat den till flera vänner. Det enda som ger mig ett bättre resultat är att raka med kniv, och det är främst för att jag kan jobba flera olika vinklar och därför få ett bättre resultat. Men när jag inte har 20 min spendera på en rakning utan behöver få till en skarp rakning på under 5 minuter så är Boldking det enda alternativet och därför kommer den alltid finnas i min necessär, oavsett vart jag åker.
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
30 Mar 2018
Peter Axelsson
Falun

Bästa hyveln hittills

Även vid rakning 1 gång per vecka blir resultatet riktigt bra utan att nypas som andra kända märken gör om man rakar sig sällan, och till ett pris som är mycket lägre
Jag rekommenderar denna produkt!
5-7 gånger
i veckan
13 Mar 2018
Felix Strand
Vejbystrand

BRAAAA

Riktigt bra, sällan att man skär sig och bra priser.
Jag rekommenderar denna produkt!
En gång per vecka eller mindre

Vår recensions policy

Alla recensioner av våra produkter är skrivna av Boldking kunder och bedöms efter deras egna erfarenhet. Vårt Boldking team kontrollerar recensioner för relevans och lämplighet.